Solgar Ultibio Immune, kapsule

 

Pakiranje: 30 kapsul

Solgar Ultibio Immune vsebuje mešanico bakterijskih kultur (Lactobacillus paracasei 8700:2 in Lactobacillus plantarum HEAL9): 1 milijarda CFU. Vitamini A, B12 in D3 imajo vlogo pri
delovanju imunskega sistema.

 

41,94 z DDV

Na zalogi

Prednosti

 

✓ Oblikovana za podporo imunskemu sistemu.

✓ Vsebuje klinično testirane seve v kombinaciji z vitamini A, B12 (kot metilkobalamin) in D3.

✓ Primerno za vegetarijance.

✓ Enostavno za uživanje.

✓ Ne vsebuje glutena, laktoze.

 

 

 

Opis

 

Ultibio Immune ponuja edinstveno patentirano imunsko podporo s skrbno raziskanimi sevi in ​​vitamini. Ultibio Immune je poleg podpore za zaščito imunskega sistema, lahko koristen tudi v drugih časovnih obdobjih, na primer v obdobjih povečane vadbe.

Za koristne bakterijske kulture namreč veljajo posebne zahteve, kot so uspešna preživelost skozi celoten gastrointestinalni trakt, aktivnost do ciljnega mesta (prebavnega trakta) in tudi začasna naselitev črevesja. Tako zasedajo prostor za pripenjanje na črevesni površini škodljivim bakterijam in jih na ta način tudi izločajo.

Pomembno je, da so v izdelke dodane vrste bakterij in njihovi sevi, ki se medsebojno (sinergistično) dopolnjujejo in si ustvarjajo ugodne pogoje za preživetje.

Odmerjanje in način uporabe: Vzemite 1 kapsulo na dan med obrokom.

Sestava: Sredstvo za povečanje prostornine: krompirjev škrob; kapsula: hidroksipropilmetil celuloza, gellan guma; mešanica bakterijskih kultur (vsebuje Lactobacillus paracasei 8700:2 in Lactobacillus plantarum HEAL9); sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid; retinil acetat;holekalciferol; metilkobalamin.

Sestavine v priporočenem dnevnem odmerku (1 kapsula): Mešanica bakterijskih kultur (vsebuje Lactobacillus paracasei 8700:2 in Lactobacillus
plantarum HEAL9): 1 milijarda CFU; vitamin A (retinil acetat) 120 µg (400 I.E.) (15 % PDV*); vitamin D3 (holekalciferol) 0,75 µg (30 I.E.) (15 % PDV*); vitamin B12 (metilkobalamin) 0,38 µg (15 % PDV*)
* priporočen dnevni vnos

Garancija kakovosti:
Solgar – kakovost  brez kompromisov že 70 let.
Dejstva, kot so sinergistično delovanje, optimalne količine mikronutrientov, biorazpoložljivost ter mnoga druga o katerih razmišljamo danes, imajo svoje začetke v Solgarju.
Solgarjevi izdelki so formulirani tako, da zadovoljijo različne individualne potrebe in različne življenjske stile (npr. vegeterijanstvo, veganstvo, košer …). Kadarkoli je možno, formulirajo izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice, glutena in se izogibajo alergenom. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Uporabljajo kelirane oblike mineralov, ki omogočajo maksimalni izkoristek v telesu.
Solgar uporablja reciklirajoče temne stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost in varnost izdelkov, saj je steklo edini material, ki kemično ne reagira z vsebino. Solgar svojih izdelkovne testira na živalih ter uporablja naravna, ekološka čistilna sredstva.
V Solgarju je kakovost več kot beseda – to je dobesedno način življenja
. Zato dosledno proizvaja znanstveno utemeljena prehranska dopolnila vrhunske kakovosti po standardih Dobre proizvodne prakse.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. Priporocene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Združene države Amerike

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze