Soria Natural Koencim Q10 MegaDose, kapsule

 

Pakiranje: 30 kapsul

Prehransko dopolnilo v obliki kapsul, ki vsebujejo 100 mg koencima Q10.

 

20,48 z DDV

Prednosti

✓ Samo 1 kapsula na dan.

✓ Zadostuje za 1 mesec redne uporabe.

✓ Brez barvil in konzervansov.

✓ Primerno za vegetarijance.

✓ GMP in ISO 9001 in ISO 14001 standardi proizvodnje.

Opis

Koencim Q10 je telesu lastna snov, ki ima pomembno vlogo v človeških celicah. S staranjem koncentracija koencima Q10 v celicah pada. Vnos lahko dopolnimo s hrano ali s prehranskimi dopolnili. Kapsule ne vsebujejo barvil in so brez konzervansov. Kapsule so rastlinskega izvora, zato so primerne tudi za vegetarijance.

Odmerjanje in način uporabe: Odrasli zaužijte 1 kapsulo na dan. Za boljšo absorpcijo priporočamo, da kapsulo zaužijte približno pol ure ali uro po jedi.

Sestavine: Koencim Q10 (100 mg), stabilizator: mikrokristalinska celuloza, D-alfa-tokoferil acetat (vitamin E), sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, kapsula: hidroksipropilmetil celuloza

Vsebnost:

Sestavina Količina v 1 tableti % PDV*
Koencim Q10 100 mg ni določen
Vitamin E 12 mg 100

*PDV – priporočen dnevni vnos

Garancija kakovosti: Soria Natural je vodilna evropska blagovna znamka na področju fitoterapije.

  • Zdravilne rastline pridelujemo na več kot 480 hektarjev lastnih ekoloških polj v bližini tovarne z vrhunskimi zmogljivostmi v velikosti 25.000 m², kar izdatno presega standarde za proizvodnjo izdelkov iz zdravilnih rastlin.
  • Proizvodni proces v celoti poteka v naših objektih s strogo nadzorovano temperaturo in atmosfero.
  • Ena ključnih prednosti podjetja Soria Natural je strog nadzor kakovosti v vseh stopnjah proizvodnega procesa.
  • Podjetje posluje po standardih GMP (certifikat o izvajanju dobre proizvodne prakse), vodenja kakovosti po standardu ISO 9001ter sistem okoljskega ravnanja in presoje, ki temelji na evropskem standardu ISO 14001: 2004 ter ima certifikate o ekološki pridelavi surovin.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Poreklo: Španija

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…