UpAp Instant Recharge + Lemon & Lime, 15 šumečih tablet

 

Pakiranje: 15 šumečih tablet

Ko potrebuješ energijo takoj, za naporen dan, organiziraj se!

 

7,90 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: UpAp

Prednosti

 

✓ Hitro delujoča hipotonična formula elektrolitov, vitaminov in ogljikovih hidratov.

✓ Edinstveno razmerje maltodekstrina in fruktoze (2:1).

✓ Za hitro in dolgotrajno energijo.

✓ Hitra absorpcija in remineralizacija.

✓ Odličen izbor za podporo mišicam in proti utrujenosti.

✓ Osvežilen okus limone in limete.

✓ Brez glutena in GSO.

 

Opis

 

Občutek utrujenosti in izčrpanosti, pomanjkanje energije in psihična utrujenost, se pogosto pripisujejo pomanjkanju ključnih mikrohranil za vzdrževanje zdravega in funkcionalnega organizma. Med telesno aktivnostjo, s potenjem izgubljamo iz telesa vodo, ogljikove hidrate in elektrolite (zlasti natrij), katere je potrebno nadomestiti.

UpAp Instant Recharge
Edinstvena kombinacija vitaminov in elektrolitov, ki omogoča trenutno ustvarjanje energije, prispeva k ravnotežju elektrolitov, normalnemu krvnemu tlaku in zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Na voljo v dveh okusih: okus kola ter okus limona & limeta. Hitro delujoča hipotonična formula. Hipotonični napitki, bogati z elektroliti, ki se kontinuirano vnašajo tekom aktivnosti, so dokazano najučinkovitejši pri povečanju hidracije za razliko od hipertoničnih, izotoničnih napitkov in vode. Edinstveno razmerje med maltodekstrinom in fruktozo za instantno energijo. Formulacija ogljikovih hidratov maltodekstrina in fruktoze v razmerju 2 : 1 doseže višjo raven energije kot katera koli druga kombinacija ali en vir ogljikovih hidratov. Neodvisna pot oksidacije omogoča hitro absorpcijo sestavin in pridobivanje energije. QZORB tehnologija hitre absorpcije: UpAp Instant Recharge je proizveden s pomočjo tehnologije hitre absorpcije kar olajša vstop in hitro delovanje. Tehnologija QZORB ponuja stabilno formulacijo, ki je nežna za prebavni sistem, omogoča popolno raztapljanje v nekaj minutah ter boljšo absorpcijo in s tem biorazpoložljivost.

Magnezij prispeva k ravnotežju elektrolitov. Vitamin C, B12 in magnezij, prispevajo k sproščanju energije pri presnovi in zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Magnezij, kalij in kalcij prispevajo k delovanju mišic. Kalij prispeva k delovanju živčnega sistema ter ima vlogo pri vzdrževanju normalnega krvnega tlaka. Vitamin B12 prispeva k delovanju živčnega sistema in k normalnemu psihološkemu delovanju. Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Sestava: 

Odmerjanje in način uporabe: 3-4 šumeče tablete na dan. Raztopite v kozarcu vode.

Garancija kakovosti: 
UpAp vkljucuje prehranska dopolnila v oblikah, ki so praktične in enostavne za uporabo, sledijo sodobnemu življenjskemu slogu, kjer hiter tempo in stresno delo pogosto povzročata pomanjkanje bistvenih hranil, občutek utrujenosti in pomanjkanje energije. Formuliran na temeljih znanstveno dokazanih učinkovinah, daje UpAp telesu potrebne nutriente in energijo na celični ravni ter pomaga, da uspešno premagujemo najvecje izzive in najtežje dni.

Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena