Flebaven 1000mg, tablete

 

Blagovna znamka: Krka

Flebaven učinkovito olajša bolečine v nogah, zmanjša občutek težkih nog in njihovo otekanje.

 

18,7548,72 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

 

Flebaven vsebuje mikronizirani diosmin, uveljavljen flavonoid, ki vene okrepi in zaščiti od znotraj. Učinkovito lajša bolečine in občutek teže v nogah ter otekanje nog. Pomembno je, da je diosmin mikroniziran, saj ta postopek poveča absorpcijo zdravilne učinkovine in njeno učinkovitost.

Zdravilo Flebaven je namenjeno za zdravljenje:

  • znakov in simptomov kronične venske bolezni, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, edemi in trofične spremembe,
  • simptomov, povezanih z akutno hemoroidalno boleznijo.

Odmerjanje in način uporabe:
Pri kronični venski bolezni se jemlje 1 tableta na dan, zdravljenje mora trajati najmanj 4 do 5 tednov. Zdravilo s celovitim delovanjem poveča venski tonus, spodbudi mikroobtok v venah, olajša bolečine v nogah ter zmanjša občutek težkih nog in njihovo otekanje.
Pri akutnem hemoroidalnem sindromu se prve 4 dni jemlje po 3 tablete na dan, naslednje 3 dni pa po 2 tableti na dan. Zdravljenje traja le 1 teden. Priporočeni dnevni odmerek za vzdrževalno zdravljenje je 1 tableta.

Sestava: Ena filmsko obložena tableta vsebuje 1000mg mikroniziranega diosmina. Druge sestavine zdravila (pomožne snovi) so polivinilalkohol, premreženi natrijev karmelozat in magnezijev stearat.

Garancija kakovosti: Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje ključnih procesov sta Krkini strateški usmeritvi. Že od začetka delovanja je bila Krkina strateška usmeritev proizvodnja kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil. Pri proizvodnji uporabljajo najsodobnejše pristope in dobre prakse, ki so se v skladu z razvojem panoge dopolnjevali in izboljševali.
Z lastnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, ki celo presega visoke zahtevane standarde, proizvajajo učinkovita in varna zdravila vrhunske kakovosti. Visoko kakovost Krkinih zdravil dokazujejo tudi certifikati ustreznosti, patentne zaščite in prestižne nagrade.

Opozorilo: Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

90 tablet, 30 tablet

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…