A.Vogel Venagel, gel

 

Pakiranje: 100g

Venagel je gel za zunanjo uporabo z izvlečkom navadnega divjega kostanja. Njegove sestavine po nanosu hladijo noge in odpravljajo občutek težkih in utrujenih nog.

 

12,55 z DDV

Kategorija: Blagovna znamka: A. Vogel

Prednosti

 

✓ Po nanosu noge prijetno hladi.

✓ Gel je lepo mazljiv.

✓ Dopolnilo za nego nog pri kroničnem venskem popuščanju.

Opis

 

Venagel je pripravljen na osnovi izvlečka semen navadnega divjega kostanja in predstavlja dobrodošlo dopolnilno nego utrujenih nog. Njegova uporaba je smiselna pri težavah z bolečimi nogami, občutku težkih in utrujenih nog, pri krčnih žilah in drugih težavah, ki spremljajo kronično vensko popuščanje.
Venagel zaradi svojih sestavin po nanosu noge prijetno hladi ter hkrati odpravlja občutek njihove teže in utrujenosti. Gel je lepo mazljiv, zato ga na kožo nog z lahkoto nanesemo v tankem sloju.

Način uporabe: Gel 2- do 3-krat dnevno nanesite v tankem sloju na kožo nog, še posebej na območje okrog gležnjev. Gela ne vtirajte. Po nanosu je priporočljivo, da noge držite v privzdignjenem položaju približno 20 minut.

Sestava: Venagel vsebuje izvleček semen navadnega divjega kostanja.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…