Herbion jegličev sirup

 

Pakiranje: 150 ml

Herbion jegličev sirup je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja za lažje izkašljevanje pri prehladnih obolenjih s kašljem.

 

6,93 z DDV

Prednosti

✓ Olajšano izkašljevanje.

✓ Za odrasle in otroke, starejše od 4 let.

✓ Zdravilo rastlinskega izvora.

 

Opis

Herbion jegličev sirup je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki vsebuje tekoči ekstrakta korenine jegliča in tekoči ekstrakt zeli vrtne materine dušice. Zdravilo se uporablja kot ekspektorans pri prehladnih obolenjih s kašljem, kar pomeni, da pomaga pri redčenju goste bronhialne sluzi v dihalnih poteh, spodbuja njeno izločanje, ublaži tudi oteženo dihanje in zmanjša jakost kašlja.

Za lažje odmerjanje je zdravilu priložena merilna žlička. Sirup je primeren tako za odrasle kot tudi za otroke, starejše od 4 let.

Zdravilo Herbion jegličev sirup je namenjeno: 

  • lažjemu izkašljevanju pri prehladnih obolenjih s kašljem.

Odmerjanje in način uporabe:

  • Odrasli in mladostniki, starejši od 12 let: Priporočeni odmerek je 1 merilna žlička (5 ml) sirupa štirikrat na dan.
  • Otroci od 4. do 11. leta: Priporočeni odmerek je 1 merilna žlička (5 ml) sirupa trikrat na dan.

Neposredno po uporabi sirupa ne uživajte hrane in pijače, da le-ta ne bi pospešila odstranjevanja zdravila z ustne sluznice in žrela. Ob jemanju zdravila priporočamo pitje večjih količin čaja ali drugih toplih napitkov.

Garancija kakovosti: Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje ključnih procesov sta Krkini strateški usmeritvi. Že od začetka delovanja je bila Krkina strateška usmeritev proizvodnja kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil. Pri proizvodnji uporabljajo najsodobnejše pristope in dobre prakse, ki so se v skladu z razvojem panoge dopolnjevali in izboljševali. Z lastnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, ki celo presega visoke zahtevane standarde, proizvajajo učinkovita in varna zdravila vrhunske kakovosti. Visoko kakovost Krkinih zdravil dokazujejo tudi certifikati ustreznosti, patentne zaščite in prestižne nagrade.

Sestava: Zdravilni učinkovini sta tekoči vodni ekstrakt korenine jegliča in tekoči vodni ekstrakt zeli vrtne materine dušice.

5 ml sirupa (1 merilna žlička) vsebuje 3,08 g tekočega ekstrakta zmesi korenine jegliča (Primula veris L. in/ali Primula elatior (L.) Hill, radix)  in zeli vrtne materine dušice (Thymus vulgaris L. in/ali Thymus zygis L., herba), ki ustreza: 0,22–0,51 g korenine jegliča in 0,62 g zeli vrtne materine dušice.

Poreklo: Slovenija

Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno