DONA 1178mg, prašek za peroralno raztopino

 

Pakiranje: 20 vrečic

Zdravilo DONA je obstojna kristalizirana oblika glukozamina, ki klinično dokazano učinkuje pri lajšanju simptomov pri blagi do zmerni osteoartrozi kolena.

 

14,02 z DDV

Opis

 

NAJ OBRABLJENO KOLENO NE UKRADE VAŠEGA TRENUTKA

Zdravilo DONA je obstojna kristalizirana oblika glukozamina, ki klinično dokazano učinkuje pri lajšanju simptomov pri blagi do zmerni osteoartrozi kolena.
Osteoartroza je obolenje sklepov, ki povzroči prezgodnje propadanje sklepnega hrustanca in postopno zooža sklepno špranjo, kar sčasoma vodi v menjavo sklepa. Osteoartroza največkrat prizadene sklepe, ki so obremenjeni z lastno težo – kolki, kolena, hrbtenica, pogosto pa povzroča težave tudi na malih sklepih rok. Glavni simptomi obrabe hrustanca so bolečina, težave pri gibanju in okorelost sklepov.
Za osteoartrozo zboli dvakrat več žensk kot moških.
Številne klinične študije so dokazale, da je zdravilo DONA superiorno v primerjavi z drugimi glukozamini in je zdravilo, ki doseže klinično relevantno plazemsko koncentracijo.
Z rednim jemanjem zdravila kristalizirani glukozamin DONA od enega do treh let zmanjšate tveganje za menjavo sklepa še 5 let po prenehanju zdravljenja.
Z uživanjem zdravila kristalizirani glukozamin DONA pričnite ob prvih bolečinah v kolenu in omilite pojavnost osteoartroze.
Na voljo brez recepta v vseh lekarnah.

Sestava: Ena vrečica s praškom za peroralno raztopino vsebuje 1884 mg glukozaminijevega sulfata-natrijevega klorida, kar ustreza 1500 mg glukozaminijevega sulfata in 384 mg natrijevega klorida oziroma 1178 mg glukozamina.
Pomožne snovi: aspartam (E951), sorbitol (E420).
Ostale pomožne snovi in opozorila so navedena v navodilu za uporabo.

Odmerjanje in način uporabe:  Vsebino ene vrečice dnevno zmešate v kozarcu vode in popijete med jedjo.

Opozorila: Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…