Šentjanževka Apomedica, trde kapsule

 

Pakiranje: 30 kapsul

Zdravilo Šentjanževka Apomedica je zdravilo rastlinskega izvora, ki izboljša simptome blagih depresivnih stanj kot so: potrtost, nervozni nemir, izguba zanimanja, pomanjkanje energije in nerazpoloženje.

 

10,03 z DDV

Prednosti

 

✓ Registrirano zdravilo rastlinskega izvora.

✓ Primerno za vegane.

Opis

 

Zdravilo Šentjanževka Apomedica je zdravilo rastlinskega izvora.
To zdravilo izboljša simptome blagih depresivnih stanj, ki se kažejo kot izguba zanimanja, potrtost, nervozni nemir, pomanjkanje energije in nerazpoloženje. Zdravilo Šentjanževka Apomedica je namenjeno za kratkotrajno zdravljenje odraslih.

Odmerjanje: Priporočeni odmerek za odrasle je 1 – 2 kapsuli na dan. 2 kapsuli vzemite v dveh odmerkih (1 kapsulo zjutraj in 1 kapsulo zvečer).

Način uporabe: Kapsulo vzemite med jedjo. Pogoltnite celo, brez žvečenja in z veliko tekočine. Ker učinek zdravila Šentjanževka Apomedica v prvih dneh jemanja nastopi postopoma, je treba zdravilo uporabljati redno. Učinek lahko pričakujemo po 4 tednih od začetka zdravljenja. Priporočeno trajanje zdravljenja je 6 tednov. Če se simptomi poslabšajo ali po 6 tednih jemanja zdravila ne izboljšajo, se posvetujte z zdravnikom.

Sestava: Ena kapsula vsebuje 425,0 mg suhega kvantificiranega ekstrakta zeli šentjanževke (Hypericum perforatum L., herba), ki ustreza 400-1300 μg celokupnih derivatov hipericina. Ekstrakcijsko topilo je 60-odstotni (m/m) etanol. Pomožne snovi so kalcijev hidrogenfosfat dihidrat, brezvodni koloidni silicijev dioksid, laktoza monohidrat, smukec, uprašena celuloza, magnezijev stearat, želatina in titanov dioksid.

Garancija kakovosti: Dr. Böhm je znamka podjetja APOMEDICA, ki temelji na intenzivnih raziskavah ter jo odlikujejo dolga tradicija in visoka kakovost. Apomedica je sodobno farmacevtsko podjetje, ki ga je leta 1968 v Grazu ustanovil Friedrich Böhm, dr. med., mag. farm. in vse do danes prispeva dragocen delež k zdravju in dobremu počutju.
Dr. Böhm zagotavlja najvišjo kakovost:
• S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
• Z uporabo natančno preskušenih surovin in dragocenih čistih snovi.
• Z edinstvenimi recepturami, ki temeljijo na tradicionalnem znanju in najnovejših raziskavah.
• Z obliko tablet najvišje kakovosti z najboljšo zaščito, obstojnostjo in združljivostjo sestavin.
• S smiselnimi odmerki z optimalno biološko razpoložljivostjo.
• Idealno za alergike in občutljive ljudi, saj so brez skritih pomožnih snovi, primerno za vegane ter brez umetnih azobarvil, laktoze, fruktoze, kvasa in glutena.

Poreklo: Avstrija

Opozorila: Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

Morda vam bo prav tako všeč…