A.Vogel Prostasan mehke kapsule, 30 kapsul

 

Pakiranje: 30 mehkih kapsul

Prostasan je registrirano zdravilo rastlinskega izvora, ki se je v kliničnih študijah izkazalo kot učinkovito zdravilo pri lajšanju težav zaradi blago povečane prostate (benigne hiperplazije prostate).

 

18,05 z DDV

Prednosti

 

✓ Registrirano zdravilo rastlinskega izvora.

✓ Ne vsebuje glutena.

✓ Ne vsebuje laktoze.

✓ Ne povzroča neželenih učinkov, kot so na primer motnje erekcije, zmanjšanje libida ali rast moških prsi, ki se pogosto pojavljajo pri zdravilih za prostato na recept.

✓ Uporabniki ga zato dobro prenašajo tudi pri daljši, večletni uporabi.

Opis

 

Prostasan deluje lokalno na prostato in spodnja sečila. Namenjen je moškim, ki opažajo naslednje simptome: pogosto tiščanje na vodo, težaven začetek uriniranja, pogostejše uriniranje podnevi kot tudi ponoči, nepopolno praznjenje mehurja, šibek in prekinjajoč curek urina, nenadna potreba po odvajanju vode ali težavno uriniranje. Ne povzroča neželenih učinkov, kot so motnje erekcije, rast moških prsi in zmanjšanje libida. Uporabniki ga zato dobro prenašajo tudi pri daljši, večletni uporabi.

Odmerjanje in način uporabe: Za odrasle (torej starejše od 18 let) je odmerek 1 kapsula na dan, ki jo vzamete skupaj s hrano ali po obroku. Zdravilo smejo jemati le moški – ženskam ni namenjeno. Priporočamo, da zdravilo jemljete najmanj 2-3 mesece brez prekinitve, saj je v tem času pričakovati opazno izboljšanje znakov povečane prostate. Da bi bil učinek trajnejši, pa je zdravilo smiselno jemati dolgotrajno, lahko tudi več let.

Sestava: Ena kapsula vsebuje 320 mg gostega ekstrakta plodu palmeta – Sabalis serrulatae fructus extractum spissum (Serenoa repens (Bartram) Small. (Sabal serrulata (Michaux) Nichols)). Ekstrakcijsko topilo je 96-odstotni (V/V) etanol.  Pomožne snovi v ovoju kapsule so želatina, glicerol, 70-odstotni sorbitol, rdeče barvilo – železov (III) oksid (E172), črno barvilo – železov (II, III) oksid (E172), rumeno barvilo – železov oksid (E172), prečiščena voda.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorila: Zdravilo ni primerno za ženske.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…