Aconitum napellus (Aconitum), homeopatske kroglice

7,9019,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Hud strah zaradi nesreče (poplava, potres, vojne, terorizem). Šok. Panična motnja. Motnje spanja. Poškodbe. Opekline. Ob prvih znakih prehlada (izcedek iz nosu, glavobol, kihanje). Gripa. Boleče uho in žrelo. Kašelj. Hripavost. Vročina.

Ključni simptomi: Nenaden in buren pojav simptomov: zelo visoka vročina brez potenja, močna bolečina, ki se jo komaj prenaša. Strah pred smrtjo. Nemir. Izčrpanost. Zaradi nočnih mor se oseba ponoči prebuja. Notranjost telesa je vroča, roke in noge so ledene, telo pa pretresa mrzlica. Šklepetanje z zobmi. Obraz je svetlo rdeč ali bled in vroč. Suha in vroča koža ter suhe sluznice. Žrelo je rdeče, zbada in peče. Zaradi suhe sluznice in hudih bolečin je požiranje težko. Suh, hripav in dušeč kašelj. Želja po hladni vodi. Razbijanje srca. Vrtoglavica ob vstajanju.

Izboljšanje: Obilno znojenje. Svež zrak.

Poslabšanje: Mrzel in suh veter. Zvečer in ponoči. Hrup. Svetloba.

Primerjalna homeopatska zdravila: Belladonna. Chamomilla. Ferrum phos. Gelsemium. Sulphur.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…