Acidum arsenicosum (Arsenicum album), homeopatske kroglice

7,9018,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Alergija. Piki. Opekline. Prehlad. Gripa. Vročina. Kašelj. Driska (poletne trebušne viroze). Lažje zastrupitve s hrano (meso, ribe). Slabost. Kolcanje. Pekoča bolečina v želodcu. Suh ekcem. Motnje spanja zaradi strahu.

Ključni simptomi: Nemiren brez obstanka. Potreba po varnosti. Rabi nekoga ob sebi, ker je zaskrbljen. Strah, da bo zbolel in umrl. Boji se revščine, nemoči in teme. Sanje polne skrbi in strahu ga vržejo iz postelje. Utrujenost. Izčrpan do nezavesti že ob najmanjšem naporu. Zmrzljiv zato pokrit do vratu. Obraz vroč zato mu prija mraz. Pekoče bolečine in pekoči zeleni izločki. Zaradi pekočih izločkov se pojavijo razjede. Obilno, vodeno in smrdeče blato. Sočasno tudi slabost z bruhanjem že ob vonju ali ob pogledu na hrano. Vročina s potenjem. Hladen znoj. Pije zelo pogosto po požirkih.

Izboljšanje: Toplota. Družba, ker ima mnogo strahov. Pokončno sedenje.

Poslabšanje: Osamljenost. Na hladnem. Po polnoči do 2. ure, opoldne. Sredi poletja in zime.

Primerjalna homeopatska zdravila: Aconitum. Carbo veg. China. Kali phos. Rhus tox. Veratrum album.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…