Cimicifuga racemosa (Actea racemosa), homeopatske kroglice

7,9019,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Motnje menstrualnega cikla. Bolečine ob in po porodu. Slabost in bruhanje v nosečnosti.

Ključni simptomi: Nemirno telo. Nemiren duh. Spremenljivo razpoloženje (črnogleda/ vesela). Brezvoljnost. Strah pred smrtjo in norostjo. Veliko govori in preskakuje iz teme na temo. Med nosečnostjo in po porodu se pojavljajo napadi otožnosti. Glavobol pred menstruacijo se začenja v zatilju in se širi proti vrhu glave ali obratno. Stanja poslabša nagibanje naprej. Ostre bolečine ob krvavitvi so sorazmerne z jakostjo krvavitve. Med krči je ženska izčrpana. Menstruacije so obilne in zgodnje ali  pa šibke in pozne zaradi stresa. Zbadajoče bolečine se pojavljajo v križu ali vratu. Bolečine se širijo skozi kolke v stegna. Občutek teže v nogah. V klimakteriju ni potenja. Bolečine ob porodu so neredne in se selijo po telesu ter nenadoma prenehajo. Bolečine v dimljah tudi po porodu. Jutranja slabost s pogostim vzdihovanjem.

Izboljšanje: Toplota. Umirjeno nepretrgano gibanje. Po jedi.

Poslabšanje: Zjutraj. Na hladnem. Med menstruacijo.

Primerjalna homeopatska zdravila: Aconitum. Chamomilla. Gelsemium. Lachesis. Pulsatilla.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…