Natrium chloratum (Natrium muriaticum), homeopatske kroglice

7,2017,50 z DDV

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Herpes. Prehlad. Alergije. Žalovanje zaradi izgube bližnje osebe.

Ključni simptomi: Tenkočutni. Depresivno razpoloženje. Žalovanje brez joka. Vse zadržuje v sebi. Ne želi družbe in tolažbe. Želi, da se ga pusti pri miru. Zaradi malenkosti se hitro razjezi. Zaradi pogostih misli na žalosten dogodek se pojavi nespečnost. Zmrzljivi. Vročina in glavobol z razbijajočo bolečino. Kožni izpuščaji po izpostavljenosti soncu. Suhe sluznice in močna žeja. Nosna sluznica večkrat zakrvavi. V nosu se zato pojavljajo krastice. Suh in zamašen nos z obilen, voden izcedek bele barve, ki spremlja kihanje. Izguba okusa in vonja. Ustnice so suhe in razpokane. Ponavljajoč herpes na ustnici v času prehlada ali vročine. Mehurčki so napolnjeni z bistro tekočino. Zaradi suhe sluznice oči se pojavi občutek peska v očeh. Po daljšem branju črke začnejo »plesati« in pojavi se glavobol. Nahod spremlja solzenje z jedkimi solzami. Želja po soli.

Izboljšanje: Na morju. Na prostem. Hladna kopel. Tesna oblačila. Ležanje na desni.

Poslabšanje: Sonce. Vročina. Ob 10ih in 22ih. Tolažba. Umski napor. Hrup. Pogovor.

Primerjalna homeopatska zdravila: China. Graphites. Ignatia. Sepia. Thuja.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…