Blephademodex, 30 sterilnih krpic

 

Pakiranje: 30 sterilnih krpic

Blephademodex sterilne krpice so prava rešitev za dnevno higieno vek pri okužbi s pršico demodeks in lajšanje simptomov okužbe ali vnetja vek, ki ga demodeks lahko povzroči.

 

27,95 z DDV

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Učinkovito odstranjujejo nečistoče, prhljaj, luske in povzročitelje infekcij, predvsem pršico demodeks.

✓ Hialuronska kislina regenerira, pomiri in zagotovi naravno hidracijo občutljive kože okrog oči.

✓ Lajšajo simptome, povezane z okužbo s pršico demodeks, kot so srbenje, pekoč občutek, suhost, vnetje robov vek, pordelost roba veke in občutek tujka v očesu.

✓ Brez konzervansov.

 

Opis

 

Blephademodex sterilne krpice so prava rešitev za dnevno higieno vek pri okužbi s pršico demodeks in lajšanje simptomov okužbe ali vnetja vek, ki ga demodeks lahko povzroči.

Pršica demodeks je najpogostejši kožni zajedalec mikroskopske velikosti. Okužba s to pršico lahko povzroči vnetje vek (blefaritis). Pojav cilindričnih lusk ob korenu trepalnic kaže na to, da ste se mogoče okužili z demodeksom.

Blephademodex sterilne krpice se uporabljajo pri:

  • dnevni higieni vek pri okužbi s pršico demodeks,
  • lajšanju simptomov okužbe ali vnetja vek zaradi pršice demodeks.

Sterilne krpice Blephademodex združujejo mehansko delovanje ter učinkovitost izvlečka olja čajevca (terpinen-4-ol) in s tem učinkovito odstranijo luske, prhljaj, nečistoče in povzročitelje infekcij na vekah in trepalnicah, zlasti pršico demodeks. Obenem hialuronska kislina regenerira, pomiri in zagotovi naravno hidracijo občutljive kože okrog oči. Krpice Blephademodex so brez konzervansov, mil in dodatnih dišav, zato po uporabi vek ni treba izpirati. Svež vonj, ki ga boste zaznali, sterilnim krpicam dajejo zgoraj navedene sestavine.

Sterilne krpice Blephademodex učinkovito lajšajo simptome, povezane z okužbo s pršico demodeks, kot so srbenje, pekoč občutek, suhost, vnetje robov vek, pordelost roba veke in občutek tujka v očesu.

Odmerjanje in način uporabe: Ob blagih do zmernih simptomih: Uporabljajte enkrat dnevno, najbolje zvečer, 4 tedne. Ob zmernih do hudih simptomih: Uporabljajte dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer, 4 tedne.

Sestava: Blephademodex sterilne krpice so prepojene z losjonom, ki vsebuje 2,5 % terpinen-4-ola in 0,2 % natrijevega hialuronata.

Garancija kakovosti: Laboratoires Théa je vodilno evropsko oftalmološko podjetje. Kot pionir na področju oftalmoloških zdravil in medicinskih pripomočkov brez konzervansov je s svojimi izdelki prisotno v več kot 100 državah po svetu. Laboratoires Théa zagotavlja kakovost produktov s proizvodnjo v skladu z najvišjimi standardi za proizvodnjo zdravil (GMP).

Poreklo: Francija

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo. Izpiranje po uporabi ni potrebno. Pred uporabo preberite priloženo navodilo. Preizkušeno pod nadzorom oftalmologov.