Otorig kapljice za uho, 10ml

 

Pakiranje: 10 ml

Kapljice Otorig so medicinski pripomoček za ušesa pri vnetjih, bakterijskih, virusnih in glivičnih okužbah, ušesnem maslu in posebni higieni ušes.

 

14,50 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Erbagil

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Edinstvena sestava, ker vsebuje mešanico Ozoile.

✓ Za vse vrste okužb (bakterijske, virusne in glivične).

✓ Preventiva za tiste s pogostimi vnetji.

✓ Eden izmed redkih izdelkov za vnetje ušes pri nas.

✓ Naravne sestavine.

Opis

Otorig kapljice za ušesa se uporabljajo za preventivo in za oskrbo zunanjega slušnega kanala v primerih vnetja, bakterijskih, virusnih ali glivičnih okužb, nakopičenega ušesnega masla ter pri posebni higieni ušesa. Uho ščitijo pred negativnimi zunanjimi dejavniki (prah, onesnaževanje, vlažnost) ter osvežijo in sprostijo prehodnost sluhovoda.

Sestava:

  • Ozoile® (stabilni ozonidi z vitamin E acetatom): Ozonidi delujejo proti vnetju, rdečici, srbenju, pekočemu občutku in otekanju. Prenesejo kisik v tkivo, kar povečuje epitelizacijo in regeneracijo tkiva. Bio-peroksidi delujejo proti oksidativnemu in degenerativnemu procesu ter proti bakterijam, glivam in virusom. Vitamin E acetat poveča protivnetno delovanje ozonidov.
  • Olje iz listov čajevca (Melaleuca Alternifolia ): Izboljša protiglivično delovanje bio-peroksidov.
  • Mentol: Ima analgetično in osvežilno delovanje.

Ozoile, stabilni ozonidi z vitaminom E acetatom, je sestavina vseh medicinskih pripomočkov Erbagil za preprečevanje in celjenje kožnih poškodb. Gre za biološki induktor, pridobljen iz patentiranega zelenega tehnološkega procesa, kjer se ozon veže na oleinsko kislino in tvori stabilne ozonide.

Odmerjanje in način uporabe:

Ko odstranite varnostni jeziček in zgornji beli pokrovček, vkapajte s posebnim kapalnikom določeno število kapljic v ušesni kanal, medtem ko držite glavo nagnjeno na nasprotno stran.

Odrasli: 3-4 kapljice dvakrat dnevno.

Otroci: 1-2 kapljice dvakrat dnevno.

Pred uporabo si dobro umijte roke. Po uporabi dobro zaprite stekleničko.

Opozorilo:

Ne zaužijte. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte po izteku roka uporabe, ki je odtisnjen na embalaži. Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Izdelek hranite v suhem prostoru, daleč od vira toplote in izven dosega sončne svetlobe. Pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.

Proizvod se pri nizki temperaturi zgosti. Za olajšanje pretoka ga segrejte z drgnjenjem stekleničke z obema rokama ali z uporabo drugih virov toplote. Ne prekoračite temperature 20°C.

Primeri pojava preobčutljivosti ali stranskih učinkov niso znani, če pa se to vseeno zgodi, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

Po odprtju je priporočljivo izdelek porabiti v 6 mesecih.

Poreklo: Italija

Garancija kakovosti:

Erbagil zelo spoštuje naravo in se zaveda njene pomembnosti. Ob tem predstavlja popolno zvezo med naravo in človekom. Narava ponuja dragocene surovine, človek pa izkorišča njen potencial in proizvaja visoko kakovostne izdelke, ki se izvažajo po vsem svetu. Posestvo podjetja se nahaja na hribu Sannio, kjer rastejo gojene oljke, trta in zdravilne rastline. Tukaj ima ustanovitelj podjetja tudi svoje korenine. Vse skupaj se je začelo s ponosnim kmetijskim poklicem. V zadnjih desetletjih se nadaljuje z ambicioznim procesom raziskav in inovacij. Pri podjetju Erbagil se odvija celoten razvojni postopek: od surovine, ki jo proizvaja na svojem posestvu, do prototipa podjetja, raziskave in do njegove realizacije. Erbagil oblikuje, izdeluje in trži medicinske pripomočke, kozmetiko, pijačo in kmetijske izdelke z ekskluzivnimi ekološkimi surovinami, ki so 100% narejeni v Italiji. Podjetje je trenutno v rokah ustanovitelja dr. Vincenza Benevento.

 

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…