Otidolo homeopatske kapljice za uho, 10ml

 

Kombinirano homeopatsko zdravilo Otidolo kapljice za uho se uporablja za lajšanje različnih stanj, ki jih pokrivajo homeopatske slike vsebovanih učinkovin.

 

15,27 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Pekana

Opis

 

Homeopatske slike zdravil temeljijo na izkušnjah in so opisana v klasični homeopatski literaturi (Homeopatska Materia medica Vir: Keller, Greiner, Boericke, Clarke, Mezger), na podlagi katere zdravilo pridobi dovoljenje za promet.

Homeopatske slike vsebovanih učinkovin:

Atropa belladonna D4 spag Peka* Naval krvi, zbadajoča bolečina, vnetje
Chamomilla recutita D4 Bolečina, vnetje, nemir
Echinacea D5 spag Peka* Imunski stimulant
Phytolacca americana D4 Vnetje, bolečine v predelu glave (ušesa, grlo)
Plantago major D6 spag Peka* Vnetje, bakterijske okužbe, streljajoča bolečina, ki se širi iz ušesa
Pulsatilla D4 spag Peka* Pospešeno izločanje sluzi

Atropa belladonna – Naval krvi, zbadajoča bolečina, vnetje
Uporabna pri  visoki telesni temperaturi in pri vročinskih krčih.  Blaži preobčutljivost ob kljuvajočem glavobolu, ki se mu pridružuje vroč pordel obraz. Podobno kot Phytolacca zaustavi širitev bolezenskega procesa na druga okoliška tkiva.

Chamomilla recutita – Bolečina, vnetje, nemir.
Pomaga pri hudih vnetnih stanjih in pri nevralgični bolečini, ki spremlja vnetje srednjega ušesa. Pomirja.

Echinacea – Imunski sistem
Tudi zunanja uporaba tega zdravila deluje imunostimulatorno in zato protivnetno. Ugodno deluje na vnetje zunanjega slušnega kanala.

Phytolacca americana – Vnetje, bolečine v predelu glave (ušesa, grlo)
Boleča naval krvi v področju glave je prav tako karakteristika slike tega zdravila, ki pa ugodno vpliva tudi na limfno tkivo. Sočasno zdravi obolenja žrela in žrelne sluznice oz. preprečuje širitev infekcije nanje.

Plantago major – Bolečina, rastlinski antibiotik
Ima protivnetni in protibakterijski učinek.  Preizkušeno blaži streljajočo bolečino, ki se širi iz ušesa.

Pulsatilla – Pospešeno izločanje sluzi
Z odpravljanjem zastojev v krvnem obtoku to zdravilo deluje protibolečinsko in lajša glavobol. Pospešuje izločanje toksinov skozi kožo in sluznice, stimulira izločanje sluzi in gnoja in blaži tako akutno kot kronično fazo vnetja.

Odmerjanje:
1 kapljico kanite v uho večkrat na dan

Garancija kakovosti:
Podjetja Pekana je v svetu znano po proizvodnji visoko kvalitetnih  homeopatskih kombiniranih zdravil, primernih za akutna bolezenska stanja. Nabor podjetja obsega 200 kombiniranih homeopatskih zdravil, proizvodnjo in testiranja pa opravljajo skladno z najvišjimi veljavnimi standardi.

Podjetje Pekana zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora.
  • S spagirično* obdelavo rastlinskih učinkovin.

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

*učinkovine, narejene po spagirični metodi (spagirija je metoda, ki poleg homeoptskega potenciranja rastline od koder izhaja njena homeopatska učinkovitost, ohranja vitalno moč rastline, kot tudi njen mineralni del, kar dodatno prispeva k učinkovitosti zdravila).

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…