NODOL Traumgel, 50ml

 

Pakiranje: 50ml

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

NODOL® Traumgel hladilni gel izkorišča sinergično delovanje naravnih sestavin.

 

12,50 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Esi

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Hladilni učinek.

✓ Prva pomoč.

✓ Hitro in ciljno delovanje.

✓ Naravna in varna uporaba.

✓ Ne draži kože.

✓ Hipoalergijska in dermatološko testirana.

✓ S študijo potrjena učinkovitost.

 

Opis

 

Nepogrešljiva pomoč, ki ne sme manjkati v domači lekarni. Hladilni gel z naravnimi učinkovinami zmanjša podplutbe, blaži poškodbe in odpravlja bolečine. Primeren je pri poškodbah, izvinih, udarcih, opeklinah in podplutbah. Uporabljajo ga lahko odrasli in mladostniki, saj vsebuje naravne sestavine, ki ne škodujejo jetrom, ledvicam in srcu. Njegova uporaba je prijetna, saj deluje hladilno, bolečino pa takoj omili. NODOL® Traumgel se svetuje vsem ki so aktivni, pohodnikom, kolesarjem, rekreativcem in vrhunskim športnikom. Hladilni gel nudi takojšnjo prvo pomoč in je obvezna oprema vsakega nahrbtnika in športne torbe.

Aktivne sestavine:
• Vražji krempelj: Pri revmatičnih boleznih zmanjšujejo vnetje in bolečine.
• Escin: Zmanjšuje poškodbe kapilar, krepi njihove stene in ščiti pred edemi. Uporablja se pri kroničnem venskem popuščanju, oteklinah, udarninah in podplutbah.
• Arnika: Spodbujajo delovanje krvnega obtoka. Zunanje se uporablja pri revmatičnih težavah, udarninah, zmečkaninah, izvinih in izpahih.
• Mentol: Na koži in sluznicah vzbuja hladeč občutek ter deluje rahlo anestetično.
• Sivka: Deluje pomirjujoče in blago sedativno.

Način uporabe: Nodol traum gel nanesite na prizadeto mesto do trikrat dnevno.

Garancija kakovosti: Proizvajalec ESI s.p.a. deluje na mednarodnem trgu že od leta 1975, ima že tridesetletne izkušnje na področju rastlinskih izvlečkov in je prisoten v več kot 45 državah sveta. Zanesljivost in strokovnost proizvajalca ESI s.p.a:

  • lasten razvoj in raziskave s pomočjo farmacevtov,
  • farmakološke in klinične študije,
  • redne objave strokovnih raziskah v strokovnih revijah.

Kakovost in učinkovitost fitoterapevtskih izdekov zagotavljajo skrbno izbrani standardizirani izvlečki zdravilnih rastlin, znana vsebnost aktivnih snovi, nadzor v vseh stopnjah proizvodnje. Kakovost potrjuje tudi italijansko Ministrstvo za zdravje.
ESI s.p.a poleg tega, da deluje v celoti v skladu s pravili in predpisi sistema HACCP, je med prvimi podjetji v sektorju pridobil tudi certifikat ISO 9001, ki zagotavlja popolno kakovost, od načrtovanja do proizvodnje in trženju svojih izdelkov.
ESI s.p.a. temelji na sodelovanju z univerzami, raziskovalnimi inštituti in bolnišnicami, tako v Italiji kot v tujini, za testiranje učinkovitosti in varnosti svojih izdelkov. Strog pristop, ki izhaja iz farmacevtske industrije zagotovi dodatno jamstvo uporabnikom.

Sestava: Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor, Oil, Carbomer, Polyacrylate Crosspolymer-6, Escin, Menthyl Lactate, Phenoxyethanol, Menthol, Caprylyl, Glycol, Sodium Hydroxide, Lavandula Angustifolia Oil, Dichlorobenzyl Alcohol, Tetrasodium Edta, Potassium Sorbate, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Arnica Montana Flower Extract, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Geraniol.

Proizvajalec in poreklo: Esi srl, Italija

Zastopnik: Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Opozorila: Izdelek za zunanjo uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Kontraindikacije niso znane pri terapevtskih odmerkih, razen v primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino izdelka. Izdelka ne uporabljajte na poškodovani koži.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…