Thealoz Duo Gel gel za oči, 30 enoodmernih vsebnikov

 

Pakiranje: 30 enoodmernih vsebnikov po 0,4 g

Thealoz Duo Gel za suho oko je medicinski pripomoček in najboljša rešitev za vse, ki potrebujejo dolgotrajno lajšanje simptomov suhega očesa. Vsebuje edinstveno kombinacijo, ki vlaži, ščiti in obnavlja suho oko.

 

17,95 z DDV

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Dolgotrajno vlaži, ščiti in obnavlja očesno površino.

✓ Brez škodljivih konzervansov.

✓ Hipotoničen.

✓ Deluje v vseh točkah »začaranega kroga suhega očesa«.

 

Opis

 

Thealoz Duo Gel za suho oko je najboljša rešitev za vse, ki potrebujejo dolgotrajno lajšanje simptomov suhega očesa. Vsebuje edinstveno kombinacijo, ki vlaži, ščiti in obnavlja suho oko.

Je najboljša rešitev za vse, ki imajo suhe, razdražene in utrujene oči. Vsebuje edinstveno kombinacijo, ki vlaži, ščiti in obnavlja površino suhega očesa. Dodano ima posebno snov – karbomer, ki mu omogoča podaljšano delovanje. Zaradi tega Thealoz Duo Gel dolgotrajno lajša simptome suhega očesa. Gel je na voljo v enoodmernih vsebnikih in je brez škodljivih konzervansov.

Priročen je za uporabo tako za mlajše kot starejše osebe. Še posebej je primeren za uporabo pred spanjem in se tako odlično dopolnjuje s Thealoz Duo kapljicami.

Vsebuje edinstveno kombinacijo hialuronske kisline, trehaloze in karbomera. Hialuronska kislina neguje in vlaži, trehaloza pa ščiti in obnavlja površino oči. Karbomer je v Thealoz Duo Gel dodan zato, da podaljša njegovo delovanje. Na ta način dolgotrajno lajša simptome suhega očesa. Je hipotoničen in tako še dodatno ugodno deluje na vlažnost vaših oči.

Thealoz Duo Gel deluje v vseh točkah začaranega kroga suhega očesa:

  • zmanjša izhlapevanje solznega filma in stabilizira solzni film,
  • vzpostavi osmotsko ravnovesje solz in celic,
  • obnavlja in zaščiti celice na očesni površini pred poškodbami,
  • zaščiti celice na očesni površini pred izsušitvijo, ki lahko vodi v propad celic,
  • zmanjšuje vnetne procese na očesni površini.

Ne vsebuje škodljivih konzervansov. Pomembno je vedeti, da lahko gel s konzervansi dodatno poslabša simptome in znake suhega očesa ter poškoduje površino vaših oči.

Odmerjanje in način uporabe: 1 kapljica gela v vsako oko od 2 do 4-krat na dan. Ker je ta pripravek v obliki gela, je še posebej primeren za uporabo zvečer tik pred spanjem.

Tudi v primeru sočasne terapije z drugimi kapljicami ali po operacijah na očeh je priporočljivo uporabljati gel za suhe oči, saj se ga lahko vkapava manj pogosto.

Thealoz Duo Gel je na voljo v enoodmernih vsebnikih, ki ne vsebujejo konzervansov, kar še posebej ugodno deluje na očesno površino.

Ena škatla Thealoz Duo Gela vsebuje 30 enoodmernih vsebnikov. Uporabniki kontaktnih leč morajo pred uporabo gela leče odstraniti oziroma jih lahko uporabljajo 30 minut po vkapavaju gela v oko.

Sestava: Thealoz Duo Gel vsebuje 3 % trehaloze, 0,15 % natrijevega hialuronata in 0,25 % karbomera.

Garancija kakovosti: Laboratoires Théa je vodilno evropsko oftalmološko podjetje. Kot pionir na področju oftalmoloških zdravil in medicinskih pripomočkov brez konzervansov je s svojimi izdelki prisotno v več kot 100 državah po svetu. Laboratoires Théa zagotavlja kakovost produktov s proizvodnjo v skladu z najvišjimi standardi za proizvodnjo zdravil (GMP).

Poreklo: Francija

Opozorilo: Enoodmerne vsebnike shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred svetlobo. Odprte vsebnike takoj po uporabi zavrzite. ZA LOKALNO UPORABO. GEL ZA OKO. SHRANJUJTE NEDOSEGLJIVO OTROKOM.