MacroBalans 6 g, prašek

 

Pakiranje: 20 vrečk

Medicinski pripomoček. Zanesljiva in varna pomoč pri zaprtosti.

8,88 z DDV

Kategorija: Blagovna znamka: Vitabalans

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Varen – ne povzroča navajenosti in dehidracije.

✓ V celoti se izloči iz telesa.

✓ Brez okusa, vonja, barve.

✓ Ne povzroča krčev, bolečin pri odvajanju.

✓ Brez laktoze, glutena in kvasa.

✓ Brez sladkorja.

✓ Primerno tako za otroke kot tudi odrasle.

✓ Primerno za vegane.

 

Opis

 

Težave z zaprtostjo imajo ljudje vseh starosti, pretežno pa otroci med 2-4 letom starosti, ženske in starejši ljudje. Gre za prebavno motnjo z oteženim odvajanjem trdega blata, ki ga spremljajo bolečine v trebuhu in napenjanje.

MacroBalans je polietilen glikol, makrogol 4000 v obliki praška. Namenjen je odpravljanju zaprtosti pri otrocih in odraslih. Uporablja se za odpravljenje tako občasnih težav, kot tudi za dolgotrajnejše odpravljanje simptomov zaprtosti.

Izdelek se zaužije skupaj z vodo, katero veže nase (nabrekne) ter na ta način blato zmehča in ga potisne naprej. Makrogol se nespremenjen z blatom izloča iz telesa in ne vpliva na telesne tekočine.

Sestava: Makrogol 4000

Odmerjanje in način uporabe: 

  • Otroci od 4 – 7 let: 1 vrečka (6 g) 1-2 krat dnevno zmešano v tekočini.
  • Otroci 2 – 3 let: 1 vrečka (6 g) 1 krat dnevno zmešano v tekočini.

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite navodilo. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Poreklo: Finska

 

Dodatne informacije

Pakiranje

30 tablet, 60 tablet

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja

Morda vam bo prav tako všeč…