Valens D-Natur, ustno pršilo

 

Pakiranje: 15ml

Blagovna znamka: Valens

VALENS D-Natur je ustno pršilo z naravno obliko vitamina D. Vsebuje izključno naravne sestavine, je povsem brez konzervansov in zato primeren že za dojenčke.

 

12,48 z DDV

Prednosti

 

✓ Popolnoma naravne sestavine.

✓ Ne vsebuje konzervansov.

✓ Primerno za dojenčke, otroke in odrasle.

✓ Vsebuje kar 150 razprškov.

✓ Ne povzroča krčev pri dojenčkih.

✓ Enostavno in zabavno odmerjanje.

✓ Zagotavlja hitro absorpcijo v ustni votlini.

✓ Primerno za vegetarijance.

✓ Razvito in izdelano v Sloveniji.

✓ Preverjena kakovost.

Opis

 

Valens D-NATUR vsebuje vitamin D, ki prispeva k delovanju imunskega sistema in normalni absorpciji kalcija v telesu, s tem pa k ohranjanju zdravih kosti in zob. Izdelek v obliki ustnega pršila se odlikuje po tem, da vsebuje obliko vitamina D3 (lanolin), identično tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija.

Prednost se skriva tudi v sestavi izdelka, saj vsebuje vitamin D3 v kombinaciji s srednjeverižnimi maščobnimi kislinami (trigliceridi), ki poskrbijo za daljšo obstojnost vitamina D in dodatno spodbujajo boljšo absorpcijo tega maščobotopnega vitamina. Valens D-NATUR je popolnoma naraven, brez želatine, arom, barvil, glutena, je brez okusa in ne vsebuje konzervansov ter sestavin, ki bi otrokom povzročale kolike oziroma krče.

Odmerjanje in način uporabe: Pred uporabo dobro pretresite. Za dojenčke in otroke do 3. leta starosti priporočamo zaužitje enega razprška dnevno. Količina pri priporočenem odmerjanju zadostuje za 150 dni. V primeru povečanih potreb lahko odmerite tudi 2 razprška dnevno. Za odrasle priporočamo 2 do 3 razprške dnevno. Ustno pršilo omogoča enostavno odmerjanje neposredno v usta, lahko pa tudi v pripravljen napitek ali živilo.

Vsebina: V 1 razpršku (0,1 ml) je 10 µg oz. 400 IU (200 % PDV*) vitamina D3.

Sestava: srednjeverižni trigliceridi, vitamin D3 (holekalciferol).

Garancija kakovosti:
Slovenska kakovost in garancija proizvajalca
Podjetje Valens ima več kot 10-letno tradicijo. Naši proizvodni prostori se nahajajo v Šenčurju pri Kranju. Pri proizvodnji se zgledujemo po standardih dobre proizvodne prakse (GMP), kar pomeni, da vsako serijo sprostimo na trg šele, ko zanjo potrdimo varnost za končnega uporabnika in deklarirano vsebnost učinkovine. Pri zagotavljanju kakovosti izdelkov in točnosti podatkov, navedenih na embalaži, sodelujemo z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), Inštitutom za nutricionistiko (Nutris) ter laboratorijem Mérieux NutriSciences iz Italije.
Vse sestavine v izdelkih Valens so neživalskega izvora, zato so primerni tudi za vegetarijance, nekateri pa tudi za vegane. Izdelki niso testirani na živalih.

Opozorila: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 6 mesecih po odprtju. Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 6 mesecih po odprtju.

Poreklo: Slovenija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…