Asept, antiseptično pršilo

 

Pakiranje: 100 ml

Asept je medicinski pripomoček. Je antiseptično pršilo za razkuževanje manjših ran, poškodb na koži, sončnih opeklin in pikov insektov.

6,22 z DDV

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Ne peče.

✓ Enostavna uporaba (pršilo).

✓ Priročno pakiranje.

Opis

 

Asept čisti in razkužuje majhne rane ter kožne praske in poškodbe. Prav tako se lahko uporablja za dezinfekcijo pikov insektov in za lajšanje sončnih opeklin. Je priročen in prijazen za uporabo, saj ne peče. Primerno tudi za otroke. Asept je CE medicinski pripomoček.

Način uporabe: Nerazredčen Asept uporabljajte za razkuževanje manjših ran, poškodb na koži, sončnih opeklin in pikov insektov. Področje kože v okolici rane najprej umijte z bombažnim vatirancem, navlaženim z Aseptom. Nato z Aseptom rano sperite. Izpiranje odstranjuje mehanske nečistoče iz rane. V primeru, da uporabljate Asept na obrazu, se izogibajte stiku z očmi.

Sestavine: voda, alkohol, cetilpiridinijev klorid.

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Opozorilo: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izogibajte se stiku z očmi.

Poreklo: Finska

 

Morda vam bo prav tako všeč…