Crusoé Otroški repelent proti komarjem roll-on, 40ml

 

Pakiranje: 40ml

Sredstvo za odganjanje komarjev za otroke in dojenčke od 6. meseca dalje.

 

14,99 z DDV

Prednosti

 

✓ Primerno za dojenčke od 6. meseca dalje.

✓ Deluje 4 ure.

✓ Znanstveno dokazana učinkovitost.

✓ Rastlinska učinkovina.

 

Opis

 

Roll-on proti komarjem z oljem sladkega mandlja za dojenčke in nosečnice. Sredstvo z rastlinskimi sestavinami. Ne uporabljajte pri dojenčkih, mlajših od 6 mesecev, z anamnezo febrilne konvulzije (vročinski krči) ali nosečnice pred 4. mesecem nosečnosti.

Sestava: mandljevo olje (Prunus amygdalus), Eucalyptus citriodora olje, hidrirano, ciklizirano (Eucalyptus citriodora oil, hydrated cyclisated).

Navodila za uporabo: Izdelek nanesite samo na roke in noge, 1- do 2-krat na dan. Ne nanašajte na dlani in obraz. Ponovno nanesite po kopanju. Ni primeren za tropska in endemična območja.

Previdnostni ukrepi pri uporabi: Lahko povzroči alergijski odziv kože. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Izogibajte se kakršnemu koli stiku z očmi in sluznico. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo embalaža ali etiketa proizvoda. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi (plastični roll-on, s plastičnim pokrovčkom in plastično kroglico).

Proizvajalec: Laboratoires Bioprotection, 20 bis rue Danjou, 92100 Boulogne-Billancourt, Francija, T: + 33 (0)1 84 60 43 34 Izdelano v Franciji.
Dobavitelj: Difar d.o.o., Pernetova ulica 1, 1236 Trzin, T: 01/5641-195, info@difar.si, www.difar.si

Biocidni proizvod PT19 – repelent proti komarjem za splošno javnost. Aktivna snov: Eucalyptus citriodora olje, hidrirano, ciklizirano (CAS 1245629-80-4) 10% (m/m). Vsebuje citronelol, citronelal in linalol, alergene snovi, ki so naravno prisotni v eteričnih oljih.

Varnostni list

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno, Za dojenčke, Za otroke