Belidor® Gluco Minus, 30 kapsul

 

Belidor® Gluco Minus za nižanje glikemičnega indeksa obrokov.  Priporočamo ga tudi zdravim osebam, da si obnovijo zaloge kroma v celicah, vzdržujejo normalno raven glukoze ter s tem zmanjšajo verjetnost za nastanek diabetesa tipa 2.

 

18,11 z DDV

Prednosti

 

✓ Brez barvil, dodanega sladkorja, laktoze in glutena.

✓ Izvleček Belinal® je pridobljen iz največjega neokrnjenega evropskega gorskega gozda.

✓ Krom prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Opis

 

Posledici hitrega tempa življenja sta tudi fizična neaktivnost in prehranjevanje z visoko kalorično predelano hrano, kar dolgoročno lahko pripelje do različnih
presnovnih motenj, debelosti in sladkorne bolezni tipa 2. Belidor® Gluco Minus je klinično preizkušena formulacija za vzdrževanje normalne ravni glukoze v krvi. Belidor®Gluco Minus vsebuje premium izvleček bele jelke Belidor® in kromov pikolinat.

Belidor® Gluco Minus za nižanje glikemičnega indeksa obrokov.  Priporočamo ga tudi zdravim osebam, da si obnovijo zaloge kroma v celicah, vzdržujejo normalno raven glukoze ter s tem zmanjšajo verjetnost za nastanek diabetesa tipa 2.

Krom prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi in ima vlogo pri presnovi makrohranil.

Odmerjanje in način uporabe:2x dnevno po 1 kapsulo pred večjim obrokom z vodo. Po posvetu z zdravnikom ali farmacevtom je lahko število dnevnih odmerkov večje.

Sestava:

Aktivne sestavine 1 kapsule   Količina v 1 kapsuli PDV* (%)
Belidor® – premium izvleček bele jelke

75,0 mg

/
Krom 32,5 μg 81,0

*priporočen dnevni vnos

Garancija kakovosti: Naša filozofija temelji na osnovah znanstvene preciznosti, ki usmerjajo vsak vidik naše ustvarjalnosti, bodisi pri razvijanju prehrambenih dodatkov ali oblikovanju inovativnih kozmetičnih rešitev. Z zaupanjem v moč naravnih virov, a ob skrbnem preverjanju skozi prizmo znanstvenega raziskovanja, ustvarjamo izdelke, ki presegajo pričakovanja. Naša zavezanost raziskavam nas navdihuje k oblikovanju prebojnih rešitev za vašo notranjo vitalnost in zunanjo lepoto.

Opozorilo:Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.  Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporoča se zdrav način življenja.

Poreklo: Slovenija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…