Belinal gluco, tablete

 

Pakiranje: 60 tablet

Belinal® gluco je prehransko dopolnilo razvito v Sloveniji na podlagi klinične študije. Vsebuje patentiran izvleček Belinal® iz vej bele jelke in trivalentni krom.

 

20,00 z DDV

Prednosti

 

✓ Pripravek Belinal® gluco se je v raziskavi, kjer so sodelovale slovenske lekarne izkazal kot varen pri vzporedni terapiji bolnikov s sladkorno boleznijo tipa 2. 90 % sodelujočih je bilo z učinki pripravka zadovoljnih in bi ga uživali tudi po končani raziskavi.

✓ Izvleček Belinal® je pridobljen iz največjega neokrnjenega evropskega gorskega gozda.

✓ Krom prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Opis

 

Belinal® gluco je prehransko dopolnilo razvito v Sloveniji na podlagi klinične študije. Vsebuje patentiran izvleček Belinal® iz vej bele jelke in trivalentni krom.

Namen:

  • za osebe, ki uživajo enolično prehrano na osnovi ogljikovih hidratov in so nagnjeni k debelosti,
  • za osebe, ki imajo diagnosticiran diabetes tipa 2 ali pred diabetično stanje,
  • za osebe, ki imajo po zaužitem obroku še vedno neustavljivo željo po sladki hrani,
  • za odrasle po 35 letu starosti, kar 90% ljudi ima premalo kroma v celicah.

Krom prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Odmerjanje in način uporabe: Tableto vzemite 15 minut pred večjim obrokom s kozarcem vode. 2 tableti dnevno. Po posvetu z zdravnikom ali farmacevtom je lahko število dnevnih odmerkov večje. Priporočamo 3 mesečno uživanje v preventivne namene.

Sestava:

Aktivne sestavine 1 tablete       Količina v 1 tableti PDV* (%)
Belinal® izvleček vej bele jelke

  • od tega polifenoli

75,0 mg

52,0 mg

/
Krom 32,5 μg 81,0

*priporočen dnevni vnos

Sestavine:Sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza, sredstvo za hitrejše raztapljanje: monobazični kalcijev fosfat, Belinal® izvleček vej bele jelke (Abies alba Mill.), preželatiniran škrob; nosilec in pospeševalec absorbcije: maltodekstrin, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid in magnezijev stearat, kromov pikolinat.

Garancija kakovosti:

  • Intenzivne znanstvene raziskave in klinične študije na izvlečku vej jelke Belinal® in kasneje na končnih produktih v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani in z Nacionalnimi klinikami.
  • Proizvodnja v skladu s farmacevtskimi standardi
  • Edinstvene recepture s strokovno optimiranimi odmerki za optimalno učinkovanje
  • Pridobljen mednarodni certifikat naravne učinkovine Ecocert Cosmos za izvleček Belinal®.

Opozorilo: Otroci mlajši od 3 let, nosečnice in doječe matere se morajo pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom ali farmacevtom. V primeru jemanja zdravil se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtem. Belinal® gluco ni nadomestilo za zdravljenje diabetesa, ki vam ga je predpisal vaš lečeči zdravnik, je lahko dopolnilo terapije.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Poreklo: Slovenija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…