BioGaia Protectis Baby D3, kapljice 5ml

 

BioGaia Protectis baby kapljice z vitaminom D3 vsebujejo L. reuteri Protectis, edinstveno in patentirano mlečnokislinsko bakterijo, ki se je med evolucijo prilagodila na življenje v človeškem organizmu. Dodan imajo vitamin D3, ki je potreben za normalno rast in razvoj kosti in prispeva k delovanju imunskega sistema.

14,98 z DDV

Prednosti

 

✓ Dopolnjuje črevesno mikrobioto pri dojenčkih.

✓ 100-odstotno varne za uporabo pri dojenčkih od prvega tedna naprej.

✓ Zadosten vnos vitamina D prispeva k delovanju imunskega sistema, mišic in k ohranjanju zdravih kosti pri splošni populaciji.

✓ Primerne za dolgotrajno uporabo.

✓ Naravnega izvora – Lactobacillusreuteri Protectis izvira iz materinega mleka.

✓ Enostavna uporaba – le pet kapljic na dan.

✓ Brez okusa.

✓ Brez sladkorja, brez laktoze, raven glutena je pod mejno vrednostjo EU za izdelke brez glutena.

 

Opis

 

Ljudje imamo ponavadi tisoč in eno skrb. Pri mamicah z dojenčkom pa je veliko bolj preprosto: če je dojenček vesel, je mamica srečna. In nedvomno so zadovoljni trebuščki nujen pogoj za vesele dojenčke.

Tri značilnosti kakovostnega izdelka z dobrimi mikroorganizmi:

• Učinkovitost in varnost točno določenega bakterijskega seva morata biti dokazani v kliničnih raziskavah (z enakim izdelkom, kot ga lahko kupite v lekarni).
• Proizveden je po načelih dobre proizvodne prakse (ang. GMP).
• Ima analizne certifikate, ki dokazujejo, da tudi ob koncu roka uporabe število bakterij ustreza deklarirani vrednosti.

Vsak bakterijski sev ima specifične lastnosti. Dobra bakterija L. reuteri Protectis je en od najbolj raziskanih sevov. S tem patentiranim bakterijskim sevom je bilo narejenih več kot 140 kliničnih študij pri približno 15.000 posameznikih vseh starosti, rezultati študij o L. reuteri Protectis pa so bili objavljeni v več kot 160 člankih v različnih znanstvenih revijah. L. reuteri se je izkazal kot učinkovit sev pri dopolnjevanju črevesne mikroflore in je dokazano varen za otroke in odrasle.

Vsi izdelki BioGaia so proizvedeni po načelih dobre proizvodne prakse. Od leta 1996 do danes je bilo uporabljenih že skoraj milijardo dnevnih odmerkov BioGaia® v več kot 100 državah po vsem svetu.

Vsaka proizvodna serija izdelkov BioGaia je sproščena v promet šele takrat, ko opravijo vse analizne teste in izdajo certifikat, ki potrjuje deklarirano vsebnost v izdelku.

Vitamin D

Pri otrocih je vitamin D potreben za normalno rast in razvoj kosti. Zadosten vnos vitamina D prispeva k delovanju imunskega sistema.*

*Potrjeno s strani EFSA (Europian Food Safety Authority), 2008 in odobreno s strani Evropske komisije, 2009

Odmerjanje in način uporabe: Priporočen odmerek je 5 kapljic enkrat na dan. Pred vsako uporabo stekleničko dobro stresajte 10 sekund, da se bakterijska kultura premeša z oljem. Stekleničko nagnite in kapljice se bodo začele oblikovati. Kapljice odmerite na žlico. Odmerite 5 kapljic na dan. Kapljic ne dodajajte vroči hrani ali pijači in jih ne odmerjajte otroku direktno v usta, saj to lahko vpliva na kakovost izdelka. Za nadaljnje informacije glejte navodilo v škatli.

Garancija kakovosti: Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopamo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujemo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom.
Podjetje BioGaia je bilo ustanovljeno leta 1990 in ima sedež v Stockholmu na Švedskem. Trenutno imajo zaposlenih 110 ljudi, izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah sveta. S patentiranim sevom dobre bakterije L. reuteri Protectis, ki ga vsebujejo vsi izdelki BioGaia na slovenskem trgu, je bilo do leta 2020 (Maj) opravljenih že 152 kliničnih raziskav pri več kot 14.800 ljudeh iz različnih starostnih skupin. Že samo število raziskav dokazuje, da je L. reuteri Protectis izjemno varen in klinično zanimiv sev.

Sestavine: 1 odmerek vsebuje najmanj 100 miljonov L. reuteri Protectis in 10 mcg (400 IE) vitamina D3 (200 % PDV**)
Ostale sestavine: sončnično olje, olje iz palmovih jedrc, Limosilactobacillus* reuteri DSM 17938 in vitamin D3 (holekalciferol).
*Predhodno: Lactobacillus

Opozorila: Pred uporabo steklenično dobro pretresite. Preberite priloženo navodilo! Priporočene dnevne količine ne smete prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabiti tudi na zdrav način življenja. Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi (največ 25 °C). Shranjevati nedosegljivo otrokom! Stekleničko po uporabi dobro zaprite. Izogibajte se stiku z vodo. Vsebino odprte stekleničke porabite v 3 mesecih.

Proizvajalec: Biogaia AB,P.O. Box 3242, SE-103 64 Stockholm, Švedska
Zastopnik za Slovenijo: Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija, e-mail: info@ewopharma.si

Poreklo: Švedska

 

Dodatne informacije

Pakiranje

10 ml, 5 ml

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Za dojenčke