Dr. Böhm® Magnesium Sport®, tablete

 

Pakiranje: 60 tablet

Praktična oblika tablete za osnovno oskrbo z magnezijem, kalijem in vitaminom C. Idealne za dolgotrajno uživanje v športni sezoni.

 

13,42 z DDV

Prednosti

 

✓ Primerno za vegetarijance.

✓ Brez laktoze, kvasa in glutena.

Proizvod je na seznamu t.i. Kölner liste

Prehranska dopolnila Dr. Böhm® Magnesium Sport® so redno testirana glede najpogostejših snovi, povezanih z dopingom in rezultati so dokumentirani na seznamu t.i. Kölner Liste®.

www.koelnerliste.com

 

Opis

 

Dr. Böhm® Magnesium Sport® tablete so nevtralnega okusa in omogočajo dolgoročno oskrbo z magnezijem in kalijem. Idealne za trajno uživanje v športni sezoni.
Za optimalno športno zmogljivost je potrebno telesu dovajati hranila. Zelo pomembna sta magnezij in kalij – minerala, potrebna za optimalno delovanje vsake mišice. Magnezij in kalij se medsebojno dopolnjujeta in tako prispevata k normalnemu delovanju mišic. Prav pri športu telo zaradi potenja ne izgublja le tekočine, temveč tudi elektrolite, zato jih je potrebno nadomestiti.

Magnezij prispeva k sproščanju energije pri presnovi in k delovanju mišic in živčnega sistema. Obenem prispeva k ravnotežju elektrolitov ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Kalij ima vlogo pri delovanju mišic in vzdrževanju normalnega krvnega tlaka ter prispeva k delovanju živčnega sistema.
Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Odmerjanje in način uporabe: 2 x dnevno zaužijte 1 tableto z nekaj tekočine po obroku. Tablete ne žvečite.

Sestava:

Sestava:

 

tableta dnevni odmerek (PDV*)
Magnezijev oksid 247 mg 494 mg
Magnezijev citrat 40 mg 80 mg
ustreza konc. čistega magnezija 150 mg 300 mg (80%)
Kalijev klorid 478 mg 956 mg
ustreza konc. čistega kalija 250 mg 500 mg (25%)
Vitamin C 50 mg 100 mg (125%)

*PDV = priporočen dnevni vnos v %
*<0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Sestavine: kalijev klorid, magnezijev oksid, stabilizator polivinilpirolidon, kalcijev L-askorbat, sredstvo za glaziranje hidroksipropilmetilceluloza, sredstvo za povečanje prostornine celuloza, magnezijeve soli citronske kisline, sredstva proti sprijemanju magnezijeve soli maščobnih kislin in smukec, barvilo titanov dioksid.

Garancija kakovosti:
Dr. Böhm® združuje koncentrirano moč narave z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji. Tako s popolnoma usklajenimi sestavinami ustvarjamo zelo kakovostne izdelke, ki so namenjeni vašemu dobremu počutju.

Zdravila in prehranska dopolnila znamke Dr. Böhm® se proizvaja izključno v Avstriji, Nemčiji in Švici v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi.

  • Proizvodnja v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi
  • Optimalno doziranje in enostavna uporaba
  • Na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah

Dr. Böhm® – kakovost, ki gradi zaupanje.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem in pri sobni temperaturi.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze