Fitobimbi Rehidrato pomaranča, peroralni prašek

 

Pakiranje: 10 vrečk po 6,5 g

Otroci večino svojega časa namenijo igri, pri tem pa pozabijo piti. Fitobimbi Rehidrato otroka odžeja in povrne vse temeljne snovi, ki jih je izgubil s potenjem.

 

11,29 z DDV

Prednosti

 

✓ Odžeja in povrne vse temeljne snovi.

✓ Vsebuje pravo razmerje soli in elektrolitov.

✓ Obogatena formulacija s prebiotiki (FOS).

✓ Naravna aroma pomaranče za boljši okus.

✓ Pakirano v priročnih dozirnih vrečkah (ena vrečka zadostuje za 2,5 dcl vode).

✓ Za otroke od 6. meseca dalje.

✓ Brez glutena, umetnih sladil, barvil in GSO.

 

Opis

 

Peroralni prašek za rehidracijsko raztopino FITOBIMBI Rehidrato je mešanica soli, elektrolitov in sladkorjev. Formulacija je obogatena s prebiotiki (FOS). Namenjena je nadomeščanju izgubljene tekočine in elektrolitov in za pomoč pri vzdrževanju hidriranosti telesa. Raztopina prispeva k ohranjanju vzdržljivosti pri daljših telesnih naporih in nadomešča izgubljene tekočine. S prijetnim okusom pomaranče. Primerno že od 6.meseca dalje.

Navodila za uporabo: Vsebino vrečke raztopite v 250 ml vode. Tekočino pijemo po požirkih. Priporočamo 1 vrečko dnevno oziroma po potrebi glede na stopnje dehidriranosti.

Sestavine: dekstroza, FOS (fruktooligosaharidi), natrijev klorid, natrijev citrat, kalijev citrat, naravna aroma pomaranče, kalijev klorid.

IZDELEK VSEBUJE: v 1 vrečki (6,5 g) % PDV* (6 mesecev do 4 let) v 1 litru (4 vrečke)
Energijska vrednost Kcal 16,50 66,00
kJ 70,12 280,49
Beljakovine g 0,004 0,016
Ogljikovi hidrati g 4,12 16,48
Maščobe g 0 0
Natrij mg 347,75 1391
Kalij mg 195 9,75 780
Kloridi mg 444,5 55,56 1778
Citrat g 0,53 2,13

*PDV – priporočeni dnevni vnosi

Garancija kakovosti: 
Pharmalife Research s.r.l.
Iz narave z znanostjo

Proizvajalec Pharmalife Research s.r.l. deluje pod strogimi farmacevtskimi režimi, kakovost zagotavljajo pridobljeni certifikati GMP (Good Manufacturing Practices) ter vsi potrebni ISO certifikati. Proizvodi temeljijo na dolgoletni tradiciji in znanosti iz fitoterapije. Podjetje vodi zdravnica Dr. Anna Crupi, ki je priznana strokovnjakinja s področja fitoterapije in je tudi vodja razvoja in raziskav. Proizvajalec uporablja izključno preverjene in z znanstvenimi dokazi podprte naravne učinkovine. Rastlinski izvlečki so s točno določeno ekstrakcijsko metodo standardizirani, kar zagotavlja najvišjo kakovost in točno določeno vsebnost aktivne učinkovine. V končne izdelke so preliti s pomočjo najmodernejše tehnologije in sodobnih spoznanj s področja fitoterapije. Visoko fitoterapevtsko kakovost in učinkovitost zagotavljajo z rednimi raziskavami strokovnjakov (farmacevtov, kemikov, zdravnikov) ter skrbno izbranimi proizvajalci surovin. Za izvedbo farmakoloških in kliničnih študij se povezujejo z najuglednejšimi nacionalnimi ustanovami (Univerza v Messini, Center za naravno medicino bolnišnice v Empoliju, univerzitetni centri v Italiji), ki delujejo na področju fitoterapije. Strokovne raziskave so redno objavljene v priznanih farmacevtskih strokovnih revijah. Proizvodi iz laboratorijev Pharmalife Research so na voljo v več kot 50 državah sveta in lajšajo težave milijonom uporabnikov po vsem svetu.

Proizvajalec in poreklo: Pharmalife Research s.r.l., Italija
Zastopnik: Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola, www.sanofarm.si

Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati na suhem, pri sobni temperaturi do 25° C.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Za dojenčke, Za otroke