Lacto Seven Strong, kapsule

 

Pakiranje: 30 kapsul

Lacto Seven Strong vsebuje edinstveno kombinacijo sedmih sevov mlečnokislinskih bakterij (Lactobacillus in Bifidobacterium) in vitamin D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema.

 

12,44 z DDV

Prednosti

 

✓ Ne vsebuje sladkorja.

✓ Ne vsebuje laktoze.

✓ Ne vsebuje glutena.

✓ Primerno za uživanje vsak dan ali občasno.

 

Opis

 

Lacto Seven Strong vsebuje edinstveno kombinacijo sedmih sevov mlečnokislinskih bakterij (Lactobacillus in Bifidobacterium) in vitamin D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema.
Bakterije v  kapsulah Lacto Seven Strong so zaščitene s posebno tehnologijo Bio SupportTM, ki jih ščiti v kislem okolju želodca in jim omogoča preživetje ter prehod v črevo, kjer delujejo. Ta tehnologija zagotavlja preživetje bakterij med samo izdelavo, shranjevanjem na sobni temperaturi in med prehajanjem skozi kislo okolje želodca. V črevesju se bakterije vežejo na črevesno sluznico, kjer se razmnožujejo in ustvarjajo širok spekter koristnih mlečnokislinskih bakterij.

Odmerjanje in način uporabe: 1 kapsulo na dan pogoltnite z vodo.

Dnevni odmerek 1 kapsula Lacto Seven Strong vsebuje:

  • 10 milijard mlečnokislinskih bakterij*

Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus casei
Lactobacillus reuteri
Bifidobacterium longum
Streptococcus thermophilus

  •  vitamin D3 10 µg

* v času izdelave

Sestavine: mlečnokislinske bakterije v prahu [maltodekstrin, antioksidant (askorbinska kislina)], ovojnica kapsule (hidroksipropil celuloza), sredstvo za povečanje prostornine (celuloza, kalcijev fosfat), holekalciferol, sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid), emulgator (magnezijeve soli maščobnih kislin). Vsebuje sledi mleka in soje. Kapsula je rastlinskega izvora.

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Poreklo: Finska

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja