Lincomplex Baby D3, peroralne kapljice

 

Pakiranje: 8ml

Lincomplex®  Baby je prehransko dopolnilo , ki vsebuje naravne koristne bifidobakterije BB-12® in vitamin D3.

 

14,31 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Lek

Prednosti

 

✓ Za normalen razvoj otroka.

✓ Za krepitev imunskega sistema.

✓ Za zdrave zobe in kosti ter normalno delovanje mišic.

✓ Dodaja koristne bakterije črevesni mikrobioti.

 

Opis

 

Lincomplex®  Baby vsebuje bifidobakterije BB-12® in vitamin D3. Lincomplex®  Baby skrbi za normalen razvoj otroka, za krepitev imunskega sistema, za zdrave zobe in kosti ter normalno delovanje mišic in dodaja koristne bakterije črevesni mikrobioti. Namenjen je kot podpora prehrani novorojenčkov, dojenčkov, otrok, nosečnic, doječih mater in odraslih.

Odmerjanje in način uporabe: Dojenčki in otroci do vključno 12 let 6 kapljic 1x na dan, najbolje z obrokom. Odrasli in otroci starejši od 12 let 12 kapljic 1x na dan, najbolje z obrokom. Pred uporabo stekleničko dobro pretresite, tako da se usedlina na dnu stekleničke enakomerno razporedi v olju in nastane motna zmes. Ustrezno količino kapljic odmerite na žličko ali v mleko/hrano. Kapljice lahko ob dojenju kapate tudi na bradavico dojke.

Sestava: 

6 kapljic 12 kapljic
Vitamin D3 (holekalciferol) 10ug (400 i.e.)* 20ug (800 i.e.)**
BB-12® najmanj 1×109 k.e. najmanj 2×109 k.e.

* 100% PDV (priporočen dnevni vnos) za dojenčke oz. 50% PDV (priporočen dnevni vnos) za otroke od 1 do 12 let
**100% PDV (priporočen dnevni vnos) za otroke in odrasle
Vir: NIJZ – Nacionalni inštitut za javno zdravje

Sestavine: sončnično olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline (vsebuje DL-alfa tokoferol in citronsko kislino), liofilizirane bifidobakterije Bifidobacterium animalis subsp. lactis (BB-12®), vitamin D3 (holekalciferol, oblika vitamina D).

Proizvajalec: Lek farmacevtska družba d.d., Verovškova 57, 1526 Ljubljana, Slovenija

Garancija kakovosti: Kot del Novartisa je poslanstvo Leka odkrivati nove poti za izboljšanje in podaljševanje življenja. Svoje več kot 70-letne izkušnje, znanje in dosežke pri razvoju in proizvodnji kakovostnih zdravil združujejo z Novartisovimi organizacijskimi enotami po vsem svetu.
Slovenska, evropska in svetovna farmacevtska družba, blizu ljudem in usmerjena v prihodnost.

Opozorilo: Pred uporabo preberite navodilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi do 30°C. Izdelek porabite 4 tedne po prvem odprtju.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez sladkorja, Za dojenčke, Za otroke