Magnex 375 mg + B6, šumeče tablete

 

Pakiranje: 20 šumečih tablet

Šumeče tablete za pripravo osvežilnega magnezijevega napitka z okusom limone.

6,06 z DDV

Prednosti

 

✓ Ena tableta dnevno (2 tableti v citratnih oblikah).

✓ Dodan vit. B6, ki izboljša učinek magnezija.

✓ Tableta ali šumeča tableta.

✓ Brez laktoze, glutena in kvasa.

✓ Brez sladkorja.

✓ Primerno za vegane.

✓ Okus limone.

Opis

 

Šumeče tablete Magnex vsebujejo magnezij in vitamin B6.

  • Magnezij: V telesu se največ magnezija nahaja v kosteh, mišicah in mehkih tkivih. Je mineral, ki regulira številne biokemične reakcije, prav tako je pomemben za delovanje živčevja ter mišic, vključno s srcem. Magnezij prispeva k delovanju mišic in k ohranjanju zdravih kosti in zob. Prav tako prispeva k ravnotežju elektrolitov in ima vlogo pri sintezi beljakovin ter delitvi celic.
  • Vitamin B6 ima vlogo pri presnovi beljakovin in glikogena ter ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • Magnezij in vitamin B6 prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkemu delovanju in sproščanju energije pri presnovi.

Določena fiziološka stanja, ki nastanejo kot posledica stresa, intenzivne vadbe pri športnih in fizičnih aktivnostih ter neprimerne prehrane, povečujejo potrebe po magneziju.

Sestava v 1 tableti:
• Magnezij: 375 mg
• Vitamin B6: 2,2 mg

Sestavine:kislina (citronska kislina), magnezijev karbonat, magnezijev oksid, sredstva za uravnavanje kislosti (natrijev karbonat, kalijev karbonat), aroma limone, sladila (ciklamat, saharin, manitol), natrijev klorid, piridoksinijev klorid.

Odmerjanje in način uporabe: 1 tableta na dan. Tableto raztopite v kozarcu vode in popijte pripravljen napitek.

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Poreklo: Finska

 

Dodatne informacije

Pakiranje

30 tablet, 70 tablet, 180 tablet

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja

Morda vam bo prav tako všeč…