Fitobimbi Rehidrato, peroralni prašek

 

Pakiranje: 10 vrečk po 6,5 g

Peroralna rehidracijska sol je mešanica elektrolitov in glukoze. Priporočamo jo pri izgubi tekočine, ki jo je potrebno nujno nadomestiti. Pri potenju, driski in bruhanju.

 

11,29 z DDV

Prednosti

 

✓ Odžeja in povrne vse temeljne snovi.

✓ Prijetnega pomarančnega okusa.

✓ Primerno za otroke od 6. meseca dalje.

Opis

 

Otroci večino svojega časa namenijo igri, pri tem pa pozabijo piti. Rehidrato otroka odžeja in povrne vse temeljne snovi, ki jih je izgubil s potenjem. Poleg tega ponuja učinkovito pomoč v primeru driske in bruhanja.

Način uporabe:  Vsebino vrečke stresemo in raztopimo v 250 ml vode in pripravljeno tekočino pijemo po požirkih. Priporočena dnevna količina je odvisna od stopnje dehidracije.

Sestava: Glukoza, maltodekstrin, natrijev klorid, natrijev citrat, kalijev klorid, aroma pomaranče, acesulfam K.

IZDELEK VSEBUJE: v 1 vrečki (6,5 g) % PDV* (6 mesecev do 4 let) v 1 litru (4 vrečke)
Energijska vrednost Kcal 18,36 73,4
kJ 78,03 312,1
Beljakovine g 0,0325 0,13
Ogljikovi hidrati g 4,55 18,2
Maščobe g 0,003 0,012
Natrij mg 347 87 1390
Kalij mg 195 20 780
Klorid mg 524,55 105 2098
Citrat g 0,533 2,1

*PDV – priporočeni dnevni vnosi

Garancija kakovosti: 
Pharmalife Research s.r.l.
Iz narave z znanostjo

Proizvajalec Pharmalife Research s.r.l. deluje pod strogimi farmacevtskimi režimi, kakovost zagotavljajo pridobljeni certifikati GMP (Good Manufacturing Practices) ter vsi potrebni ISO certifikati. Proizvodi temeljijo na dolgoletni tradiciji in znanosti iz fitoterapije. Podjetje vodi zdravnica Dr. Anna Crupi, ki je priznana strokovnjakinja s področja fitoterapije in je tudi vodja razvoja in raziskav. Proizvajalec uporablja izključno preverjene in z znanstvenimi dokazi podprte naravne učinkovine. Rastlinski izvlečki so s točno določeno ekstrakcijsko metodo standardizirani, kar zagotavlja najvišjo kakovost in točno določeno vsebnost aktivne učinkovine. V končne izdelke so preliti s pomočjo najmodernejše tehnologije in sodobnih spoznanj s področja fitoterapije. Visoko fitoterapevtsko kakovost in učinkovitost zagotavljajo z rednimi raziskavami strokovnjakov (farmacevtov, kemikov, zdravnikov) ter skrbno izbranimi proizvajalci surovin. Za izvedbo farmakoloških in kliničnih študij se povezujejo z najuglednejšimi nacionalnimi ustanovami (Univerza v Messini, Center za naravno medicino bolnišnice v Empoliju, univerzitetni centri v Italiji), ki delujejo na področju fitoterapije. Strokovne raziskave so redno objavljene v priznanih farmacevtskih strokovnih revijah. Proizvodi iz laboratorijev Pharmalife Research so na voljo v več kot 50 državah sveta in lajšajo težave milijonom uporabnikov po vsem svetu.

Poreklo: Italija

Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem, pri sobni temperaturi.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…