Salvit Omega-Vit D kapljice, 15ml

14

Salvit Omega-Vit D kapljice so prehransko dopolnilo s prijetnim mlečnim okusom za dojenčke in otroke z DHA in vitaminom D.

 

14,68 z DDV

Prednosti

 

✓ Prijeten mlečen okus.

✓ Dodana DHA maščobna kislina.

✓ Pakiranje v steklenički.

✓ Enostavno odmerjanje s stekleno kapalko.

 

Opis

 

Salvit Omega-Vit D kapljice so prehransko dopolnilo s prijetnim mlečnim okusom za dojenčke in otroke z DHA in vitaminom D.
Salvit Omega-Vit D vsebuje dokozaheksaenojsko kislino (DHA) in vitamin D.
Vitamin D je potreben za normalno rast in razvoj kosti otrok.

Salvit izdelki so dobrega okusa ter otrokom enostavni in zelo praktični za uporabo. Namreč, ugotovljeno je, da so glavne težave pri dodatkih za otroke ravno nesprejemljiv okus in način uporabe. Da bi staršem olajšali soočanje s tem izzivom, ponuja Salvit skrbno izdelane recepture v takšnih oblikah in okusih, ki jih imajo otroci radi.

Odmerjanje in način uporabeJemlje se 0,5 ml (volumen je označen na kapalki, ki je priložena izdelku) enkrat dnevno, ne glede na obrok.

Sestava: Sončnično olje; olje iz mikroalge Ulkenia sp. kot vir dokozaheksaenojske kisline; aroma; antioksidant: izvleček, bogat s tokoferolom; vitamin D (kot holekalciferol); izvleček lista rožmarina (Rosmarinus officinalis).
Sestavine v priporočenem dnevnem odmerku (0,5 ml): Dokozaheksaenojska kislina (DHA) iz olja mikroalge Ulkenia sp. 20 mg; vitamin D3 10 μg = 400 I.E. (200 % PDV* za odrasle, 50 % PDV* za otroke od 1 do 3 let).

Garancija kakovosti: Linija Salvit je sestavljena iz izdelkov, ki so ciljno oblikovani za prehranske potrebe, z inovativnim načinom uporabe, ki bo zagotovil vnos potrebnih hranil na sprejemljiv in učinkovit način. Razvili smo ga v sodelovanju s priznanimi evropskimi partnerji in ekipo strokovnjakov, ki se fokusirajo predvsem na izvrstnost, inovativnost ter najvišje standarde kakovosti, in tako Salvit zagotavlja dopolnilo, ki temelji na znanstveno priznanih spoznanjih, obenem pa izpolnjuje vsa pričakovanja potrošnikov.

Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom! V primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem.

Poreklo: Italija