Salvit Vitamin C + Cink žele bonboni, 60X

 

Salvit Vitamin C + Cink žele bonboni so prehransko dopolnilo s sladkorjem, z okusom limone.

9,62 z DDV

Prednosti

 

✓ Žele bonboni so prijetnega okusa in so mehki.

✓ Primerni za otroke in odrasle.

Opis

 

Salvit Vitamin C + Cink žele bonboni so prehransko dopolnilo s sladkorjem, z okusom limone.

Vitamin C in cink imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Salvit izdelki so dobrega okusa ter otrokom enostavni in zelo praktični za uporabo. Namreč, ugotovljeno je, da so glavne težave pri dodatkih za otroke ravno nesprejemljiv okus in način uporabe. Da bi staršem olajšali soočanje s tem izzivom, ponuja Salvit skrbno izdelane recepture v takšnih oblikah in okusih, ki jih imajo otroci radi.

Odmerjanje in način uporabe: Otroci od tretjega leta starosti: 1-2 žele bonbona dnevno, z obrokom. Odrasli: 2 žele bonbona dnevno, z obrokom.

Sestava: Sladkor; glukozni sirup; želatina; vitamin C (kot L-askorbinska kislina); sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; barvilo: kurkumin; cink (kot cinkov sulfat); aroma.

Sestavine v priporočenem dnevnem odmerku (2 žele bonbona): Vitamin C (kot L-askorbinska kislina) 60 mg (75% PDV*); cink (kot sulfat) 5 mg (50% PDV*)
*priporočen dnevni vnos

Garancija kakovosti: Linija Salvit je sestavljena iz izdelkov, ki so ciljno oblikovani za prehranske potrebe, z inovativnim načinom uporabe, ki bo zagotovil vnos potrebnih hranil na sprejemljiv in učinkovit način. Razvili smo ga v sodelovanju s priznanimi evropskimi partnerji in ekipo strokovnjakov, ki se fokusirajo predvsem na izvrstnost, inovativnost ter najvišje standarde kakovosti, in tako Salvit zagotavlja dopolnilo, ki temelji na znanstveno priznanih spoznanjih, obenem pa izpolnjuje vsa pričakovanja potrošnikov.

Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z strokovnim osebjem.

Poreklo: Nemčija