Solgar Cink Kelat, tablete

 

Pakiranje: 100 tablet

Prehransko dopolnilo Solgar Cink Kelat vsebuje cink v obliki kelata, ki ima visoko biorazpoložljivost.

19,52 z DDV

Prednosti

✓ Visoka biorazpoložljivosti.
✓ Brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, soje, glutena in mlečnih sestavin ter brez umetnih arom ali barvil.
✓ Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.
✓ Steklena embalaža.
✓ Certifikat Dobre proizvodne prakse.

Opis

Prehrnasko dopolnilo Solgar Cink Kelat vsebuje cink v obliki bisglicinat, ki omogoča maksimalno absorbcijo, s čimer se doseže visoka biorazpoložljivost.

Cink:

  • ima vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov.
  • ima vlogo pri kognitivnih funkcijah.
  • ima vlogo pri sintezi DNK.
  • ima vlogo pri plodnosti in razmnoževanju.
  • prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi.
  • prispeva k ohranjanju zdravih kosti, las, nohtov in kože.
  • ima vlogo pri ohranjanju vida, -ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Tablete so naravno obložene (vodna osnova), zaradi česar se po odprtju priložena vata ne vrže stran.

Odmerjanje in način uporabe: Zaužijte 1 tableto na dan, priporočljivo med obrokom.

Sestava:

Sestavine v 1 tableti PDV*
Cink(bisglicinat) 22 mg 220%

*PDV= priporočen dnevni vnos v %

Sestavine: sredstvi za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza, kalcijevi fosfati; sredstvo za zgostitev: celulozni gumi; cink (kot bisglicinat); sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin, maščobne kisline; sredstvo za povečanje prostornine: citronska kislina

Garancija kakovosti:
Solgar – kakovost  brez kompromisov že 70 let.
Dejstva, kot so sinergistično delovanje, optimalne količine mikronutrientov, biorazpoložljivost ter mnoga druga o katerih razmišljamo danes, imajo svoje začetke v Solgarju.
Solgarjevi izdelki so formulirani tako, da zadovoljijo različne individualne potrebe in različne življenjske stile (npr. vegeterijanstvo, veganstvo, košer …). Kadarkoli je možno, formulirajo izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice, glutena in se izogibajo alergenom. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Uporabljajo kelirane oblike mineralov, ki omogočajo maksimalni izkoristek v telesu.
Solgar uporablja reciklirajoče temne stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost in varnost izdelkov, saj je steklo edini material, ki kemično ne reagira z vsebino. Solgar svojih izdelkovne testira na živalih ter uporablja naravna, ekološka čistilna sredstva.
V Solgarju je kakovost več kot beseda – to je dobesedno način življenja
. Zato dosledno proizvaja znanstveno utemeljena prehranska dopolnila vrhunske kakovosti po standardih Dobre proizvodne prakse.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Poreklo: Združene države Amerike

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…