Soria Natural Erecta tablete za aktivne moške, 60 tablet

 

Pakiranje: 60 tablet

Erecta tablete Soria Natural prispevajo k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi.

 

27,49 z DDV

Prednosti

 

✓ Zagotovljena kakovost.

✓ Nosilci standardov ISO in GMP.

✓ Kontrola v vseh stopnjah priprave.

 

 

Opis

 

Pri moških nivo testosterona začne upadati po 40. letu starosti, kar se na področju spolnosti kaže v manjši želji po spolnih odnosih, težavami z erekcijo, spremembah v razpoloženju, utrujenostjo, razdražljivostjo, motnjami spanja, manjšo mišično maso in več telesnega maščevja, manjšo poraščenostjo, itd.

Erecta tablete Soria Natural vsebujejo cink, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi. Vlogo ima tudi pri  plodnosti in razmnoževanju. Dodane so še zdravilne rastline, kot je maca, naravni afrodizijak, Tribulus terrestris (navadna zobačica), ki podpira delovanje spolnih organov in moških hormonov. Tablete vsebujejo poseben črni ginseng iz lastne ekološke vzgoje pripravljen po lastnem postopku, zato vsebuje najmanj 1,2 % ginsenozidov (rdeč in bel ginseng običajno vsebujeta le 0,4%). Ginseng podpira seksualnost in vitalnost.

Odmerjanje in način uporabe: odrasli vzamejo 2 tableti na dan. 1 tableto ob zajtrku in 1 tableto ob večerji.

Sestavine v 1 tableti: suhi ekstrakt iz semen triplata Trigonella foenum-graecum L. 294,5 mg, L-arginin HCL, stabilizator: mikrokristalinska celuloza, suhi ekstrakt korenine mace Lepidium meenii Walp 100 mg, suhi ekstrakt iz lupine granatnega jabolka Punica granatum L, 50 mg, prah korenine crnega fermentiranega ginsenga iz Sorie Panax ginseng CA Meyer 25 mg, cinkov pikolinat, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, suhi ekstrakt iz sadeža navadne zobacice Tribulus terrestris L 12,5 mg, stabilizator: zamrežena natrijeva karboksimetil celuloza, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli mašcobnih kislin, suhi ekstrakt korenine Dioscorea composita Hemsl 5,6 mg.

 

Hranilna vrednost:

 

Dnevni vnos (2 tableti):
Cink 10 mg       100 % PDV*
Suhi ekstrakt Trigonella foenum-graecum L. 589 mg
L-arginin 400 mg
Suhi ekstrakt Lepidium meenii Walp 200 mg
Suhi ekstrakt Punica granatum L. 100 mg
Prah Panax ginseng CA Meyer 50 mg
Suhi ekstrakt Tribulus terrestris L. 25 mg
Suhi ekstrakt Dioscorea composita Hemsl 11,2 mg
Saponini 15 mg
Elagična kislina 40 mg
Glukozidi 5,84 mg
Ginsenozidi 1,15 mg
Spojina K (ginsenozid) 0,062 mg
Diosgenin 1,8 mg

*Priporočen dnevni vnos

Garancija kakovosti: Soria Natural je vodilna evropska blagovna znamka na področju fitoterapije.

  • Zdravilne rastline pridelujemo na več kot 480 hektarjev lastnih ekoloških polj v bližini tovarne z vrhunskimi zmogljivostmi v velikosti 25.000 m², kar izdatno presega standarde za proizvodnjo izdelkov iz zdravilnih rastlin.
  • Proizvodni proces v celoti poteka v naših objektih s strogo nadzorovano temperaturo in atmosfero.
  • Ena ključnih prednosti podjetja Soria Natural je strog nadzor kakovosti v vseh stopnjah proizvodnega procesa.
  • Podjetje posluje po standardih GMP (certifikat o izvajanju dobre proizvodne prakse), vodenja kakovosti po standardu ISO 9001ter sistem okoljskega ravnanja in presoje, ki temelji na evropskem standardu ISO 14001: 2004 ter ima certifikate o ekološki pridelavi surovin.

Opozorila: Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni za nosečnice in doječe mamice. Ni za otroke in mladostnike, mlajše od 21 let. Ob sočasni uporabi zdravil za zniževanje krvnega tlaka ali zdravil za zdravljenje sladkorne bolezni, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Uporabno najmanj do konca datuma odtisnjenega na dnu embalaže. Serija/lot odtisnjena na dnu embalaže.

Poreklo: Španija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno