A.Vogel Kelp, tablete

 

Pakiranje: 120 tablet

Tablete Kelp so bogate z jodom, ki pomagajo vzdrževati normalno delovanje ščitnice in proizvodnjo ščitničnih hormonov.

 

9,45 z DDV

Prednosti

 

✓ Ne vsebuje laktoze.

✓ Ne vsebuje glutena.

✓ Primerno za vegane.

✓ Vsebujejo jod organskega izvora.

Opis

 

Tablete Kelp predstavljajo bogat vir naravnega joda, saj so pripravljene na osnovi rjavih morskih alg Macrocystis pyrifera. Jod organskega izvora (pridobljen iz rjavih morskih alg, lišajev, vodne kreše, bršljana in morskih rib) naj bi se v primerjavi z anorganskim, kemično čistim kalijevim jodidom v telesu lažje presnavljal.
Za jod je znano, da ima pomembno vlogo pri nastajanju ščitničnih hormonov in normalnem delovanju ščitnice. Poleg tega je potreben za normalno rast otrok, prispeva pa tudi k ohranjanju zdrave kože in pravilnemu delovanju živčnega sistema.

Odmerjanje in način uporabe: Odrasli in otroci, starejši od 11 let, zaužijte trikrat dnevno po eno tableto pred jedjo. S tem boste zaužili 150 μg joda dnevno, kar ustreza 100 odstotkom priporočenega dnevnega vnosa.

Sestava: Sredstvo za povečanje prostornine: celuloza, koruzni škrob, modificiran škrob, prah iz rjave morske alge Macrocystis pyrifera (13 %), razmaščena in očiščena sojina moka, hidrogenirano olje bombaževega semena.
Ena tableta vsebuje 50 μg joda (33 % priporočenega dnevnega vnosa).

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorila: Tablet Kelp ne smejo uživati ljudje, katerim ščitnica prekomerno deluje ali tisti, ki so preobčutljivi na jod ali katero drugo snov, ki jo tablete vsebujejo.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno