WAYA® D3 kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke

 

Pakiranje: 10 ml

WAYA® D3 kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke za uravnoteženo črevesno mikrofloro edine vsebujejo mikroenkapsulirano koristno mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG in vitamin D3 v oljni suspenziji. Kapljice WAYA® D3 poskrbijo za ustrezen dnevni vnos vitamina D3, ki je potreben za normalno rast in razvoj kosti ter ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

 

14,63 z DDV

Prednosti

 

✓ Kapljice so primerne za alergike, saj ne vsebujejo alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov).

✓ Kapsule so primerne tudi za vegetarijance.

✓ Kapljice WAYA® D3 imajo preverjeno kakovost, ki se redno nadzoruje in spremlja z analizami.

✓ Kapljice so nevtralnega vonja in okusa.

 

Opis

 

WAYA® D3 kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke so prehransko dopolnilo, ki poskrbi za ustrezen dnevni vnos vitamina D3 in uravnoteženo črevesno mikrofloro. Vsebujejo vitamin D3, ki je rastlinskega izvora, in skrbno izbrano, najbolj raziskano koristno mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki je naravno prisotna tudi v naših prebavilih. Sedem kapljic vsebuje 400 IE (10 μg) vitamina D3 in najmanj 1,4 × 109 celic mikroenkapsulirane mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG.
Vitamin D3 je potreben za normalno rast in razvoj kosti pri otrocih ter ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Vitamin D3 v oljni suspenziji ne potrebuje dodatkov (antioksidantov, stabilizatorjev, konzervansov), ki lahko povzročajo napenjanje in krče.

Inovativen postopek mikrokapsuliranja omogoča zaščitenost in petkrat večje preživetje koristne bakterije v prebavilih (v primerjavi z obliko brez zaščitnega postopka mikrokapsuliranja) ter zagotavlja stabilnost izdelka ves čas shranjevanja.

Kapljice WAYA® D3 imajo preverjeno kakovost, ki se redno nadzoruje in spremlja z analizami. Kapljice so nevtralnega vonja in okusa. Po prvem odprtju stekleničke so uporabne še vsaj en mesec.

Mikroenkapsulirana oblika
Mlečnokislinske bakterije so živi organizmi, ki so izjemno občutljivi pri prehodu skozi kislo okolje prebavil, zato jih je treba ustrezno zaščititi. Mikroenkapsulirana oblika mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG omogoča petkrat večje preživetje v prebavilih v primerjavi z drugimi izdelki z mlečnokislinskimi bakterijami na trgu, tako da posledično zagotavlja večjo koncentracijo mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG na mestu delovanja in s tem boljše delovanje.

Praktični primeri uporabe kapljic WAYA® D3

  • Pri dojenčkih je povečano tveganje za pomanjkanje vitamina D.
  • Vitamin D je potreben za normalno rast in razvoj kosti ter ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • Za uravnoteženo črevesno mikrofloro, saj so kapljicam dodane koristne mlečnokislinske bakterije.

Odmerjanje in način uporabe: Dojenčki in otroci do 2. leta starosti: 7 kapljic 1-krat na dan. Otroci po 2. letu starosti: 10 kapljic 1-krat na dan. Kapljice WAYA® D3 uporabljajte vsaj dva tedna. Primerne so tudi za dolgotrajno jemanje. Najbolje je, da kapljice zaužijete samostojno po žlički. Če jemljete antibiotik, vzemite kapljice vsaj 2 uri pred zaužitjem antibiotika ali 2 uri po njem. Izdelek ima naravno prisotno usedlino, zato pred vsako uporabo stekleničko dobro pretresite. Po pretresanju postane izdelek naravno moten. Izdelek je nevtralnega vonja in okusa. Vitamin D3 je v oljni suspenziji, tako da ne potrebuje aditivov (antioksidantov, stabilizatorjev in konzervansov), ki lahko povzročajo napenjanje in krče. Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Izdelek shranjujte v originalni embalaži in ga porabite v enem mesecu po prvem odprtju.

Sestava: Mikroenkapsulirana mlečnokislinska bakterija Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) in vitamin D3. 7 kapljic vsebuje najmanj 1,4 × 109 celic mikroenkapsulirane mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) in 400 IE (10 μg) (200 % PDV*) vitamina D3.
* PDV – priporočeni dnevni vnos

Sestavine: Koruzno olje, Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), vitamin D3.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Če ste alergični na ali preobčutljivi za sestavine kapljic WAYA® D3, izdelka ne uporabljajte. Izdelek ne vsebuje alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov). Izdelek je nevtralnega vonja in okusa. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Za dojenčke, Za otroke