WAYA® kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke

 

Pakiranje: 10 ml

WAYA® kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke za uravnoteženo črevesno mikrofloro edine vsebujejo mikroenkapsulirano koristno mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki spada med najbolj raziskane mlečnokislinske bakterije na svetu in je naravno prisotna tudi v naših prebavilih.

 

12,95 z DDV

Prednosti

 

✓ Kapljice so primerne za alergike, saj ne vsebujejo alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov).

✓ Kapsule so primerne tudi za vegetarijance.

✓ Kapljice WAYA® D3 imajo preverjeno kakovost, ki se redno nadzoruje in spremlja z analizami.

✓ Kapljice so nevtralnega vonja in okusa.

 

Opis

 

WAYA® kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke so prehransko dopolnilo, ki poskrbi za uravnoteženo črevesno mikrofloro. Vsebujejo skrbno izbrano in najbolj raziskano koristno mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki je naravno prisotna tudi v naših prebavilih. Sedem (7) kapljic vsebuje vsaj 1,4 milijarde celic mikroenkapsulirane koristne mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG. Inovativen postopek mikrokapsuliranja omogoča zaščitenost in petkrat večje preživetje koristne bakterije v prebavilih (v primerjavi z obliko brez zaščitnega postopka mikrokapsuliranja) ter zagotavlja stabilnost izdelka ves čas shranjevanja.

Kapljice WAYA® imajo preverjeno kakovost, ki se redno nadzoruje in spremlja z analizami. Kapljice so nevtralnega vonja in okusa. Po prvem odprtju stekleničke so uporabne še vsaj en mesec.

Mikroenkapsulirana oblika
Mlečnokislinske bakterije so živi organizmi, ki so izjemno občutljivi pri prehodu skozi kislo okolje prebavil, zato jih je treba ustrezno zaščititi. Mikroenkapsulirana oblika mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG omogoča petkrat večje preživetje v prebavilih v primerjavi z drugimi izdelki z mlečnokislinskimi bakterijami na trgu, tako da zagotavlja večjo koncentracijo mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG na mestu delovanja in s tem boljše delovanje.

Praktični primeri uporabe kapljic WAYA®:

  • za urejeno prebavo,
  • ob jemanju antibiotikov,
  • ob večji dovzetnosti za prebavne motnje (neredna prehrana, okužbe z rotavirusi, potovanja),
  • ob večji verjetnosti za prebavne motnje (letni čas, večje število obolelih v naši okolici ipd.),
  • ob cikličnem ponavljanju prebavnih motenj,
  • za uravnoteženo mikrofloro pri novorojenčkih, dojenčkih in otrocih.

Odmerjanje in način uporabe: Dojenčki in otroci do 2. leta starosti: 7 kapljic 1-krat na dan. Otroci po 2. letu starosti: 10 kapljic 1-krat na dan. Kapljice WAYA® uporabljajte vsaj dva tedna. Za dolgotrajno uravnavanje črevesne mikroflore je priporočljivo redno uživanje. Najbolje je kapljice zaužiti samostojno po žlički. Če jemljete antibiotik, vzemite kapljice WAYA® vsaj 2 uri pred zaužitjem antibiotika ali 2 uri po njem. Kapljice WAYA® so nevtralnega vonja in okusa. Kapljice WAYA® imajo naravno prisotno usedlino, zato pred vsako uporabo stekleničko dobro pretresite. Po pretresanju postane izdelek naravno moten.

Sestava: Mikroenkapsulirana mlečnokislinska bakterija Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103). 7 kapljic vsebuje najmanj 1,4 x 109 celic mikroenkapsulirane mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103).

Sestavine: Koruzno olje, Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103).

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Če ste alergični na ali preobčutljivi za sestavine kapljic WAYA®, izdelka ne uporabljajte. Izdelek ne vsebuje alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov). Izdelek je nevtralnega vonja in okusa.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Za dojenčke, Za otroke