Anxemil, obložene tablete

 

Pakiranje: 42 tablet

Zdravilo Anxemil je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za lajšanje blagih simptomov psihičnega stresa, kot so živčnost, zaskrbljenost ali razdražljivost in za pomoč pri spanju.

 

14,98 z DDV

Opis

 

Kaj je zdravilo Anxemil in za kaj ga uporabljamo?
Zdravilo Anxemil je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora s suhim ekstraktom zeli zdravilne pasijonke. Zdravilo Anxemil je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za odrasle in mladostnike, starejše od 12 let, za lajšanje blagih simptomov psihičnega stresa, kot so živčnost, zaskrbljenost ali razdražljivost in za pomoč pri spanju. Zdravilo je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za navedeno področje uporabe, ki temelji izključno na podlagi dolgotrajnih izkušenj.

Kako jemati zdravilo Anxemil:

  • Za lajšanje začasnega psihičnega stresa: 1 do 2 tableti zjutraj in zvečer. Odmerek se lahko poveča v skladu z navodili zdravnika ali farmacevta (največ 8 tablet na dan).
  • Za pomoč pri spanju: 1 do 2 tableti zvečer, pol ure pred spanjem. Tablete pogoltnite z veliko količino vode.

Če se simptomi poslabšajo ali ne izboljšajo v 2 tednih, se morate posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom.

Sestava: Ena tableta vsebuje 200 mg suhega ekstrakta zeli zdravilne pasijonke (Passiflora incarnata L., herba) (kar ustreza 700 mg – 1000 mg zdravilne pasijonke). Ekstrakcijsko topilo: 60-odstotni (V/V) etanol. Jedro tablete: mikrokristalna celuloza, povidon, natrijev karboksimetilškrob (vrsta A), hidrogenirano olje bombaževega semena, brezvodni koloidni silicijev dioksid, trikalcijev fosfat. Obloga: polivinilalkohol, titanov dioksid (E171), makrogol, smukec, rdeči železov oksid (E172). Pomožna snov uporabljena v ekstraktu: maltodekstrin.Vsebuje natrij.

Zastopnik za Slovenijo: Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija, e-mail: info@ewopharma.si
Proizvajalec: Tilman SA, Z.I. Sud 15, B-5377 Baillonville, Belgija.

Garancija kakovosti: Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopamo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujemo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom.
Tilman je vodilno belgijsko podjetje na področju zdravilnih rastlin. Imajo več kot 50 let izkušenj v razvoju naravnih izdelkov, namenjenih za varno in učinkovito reševanje zdravstvenih težav. Tilmanova proizvodnja ustreza strogim načelom dobre proizvodne prakse (angl. GMP), ki so sicer zahtevana za farmacevtsko industrijo. Vsi njihovi izdelki so tako standardizirani in kontrolirani, kar pomeni, da zagotovljeno vsebujejo navedeno količino aktivne učinkovine preverjene kakovosti. Tilmanovi izdelki so mednarodno uveljavljeni v več kot 30 državah s celega sveta.

Opozorila: Pred uporabo preberite priloženo navodilo! Pred začetkom jemanja zdravila Anxemil se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Ker ni zadostnih podatkov o jemanju zdravila Anxemil pri otrocih mlajših od 12 let, uporaba pri otrocih mlajših od 12 let ni priporočljiva, razen če tako svetuje zdravnik. Anxemil vsebuje natrij: To zdravilo vsebuje manj kot 1 mmol (23 mg) natrija na tableto, kar v bistvu pomeni ‘brez natrija’. Izdaja zdravila je brez recepta v lekarnah in specializiranih prodajalnah.

Poreklo: Belgija