Letizen S 10 mg, filmsko obložene tablete

 

Pakiranje: 10 filmsko obloženih tablet

Zdravilo Letizen S vsebuje antihistaminik cetirizin in se uporablja za preprečevanje in zdravljenje alergij.

6,82 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Krka

Prednosti

✓ Preprečevanje in lajšanje simptomov alergije.

✓ Primerno za odrasle in otroke, starejše od 12 let.

✓ Učinkovito zdravilo.

Opis

Zdravilo Letizen S vsebuje cetirizin, ki ga uvrščamo med antihistaminike. Uporablja se za preprečevanje ter lajšanje simptomov, ki se pojavijo pri sezonskem in celoletnem alergijskem vnetju nosne sluznice (kihanje, srbenje, smkranje, vodni izcedek iz nosu), alergijskem vnetju nosne sluznice in očesne veznice (srbenje, oteklina, rdečina), pri kronični koprivnici in ostalih alergijskih bolezni.

Zdravilo Letizen S je namenjeno:

  • lajšanju nosnih in očesnih simptomov sezonskega in celoletnega alergijskega rinitisa.
  • lajšanje kronične idiopatske urtikarije (koprivnica).

Odmerjanje in način uporabe:

  • Odrasli in otroci, stajreši od 12 let: Priporočen odmerek je 1 tableta enkrat na dan.

Tableto pogoltnite z nekaj tekočine. Zdravilo lahko vzamete neodvisno od obroka hrane.

Garancija kakovosti: Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje ključnih procesov sta Krkini strateški usmeritvi. Že od začetka delovanja je bila Krkina strateška usmeritev proizvodnja kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil. Pri proizvodnji uporabljajo najsodobnejše pristope in dobre prakse, ki so se v skladu z razvojem panoge dopolnjevali in izboljševali.
Z lastnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, ki celo presega visoke zahtevane standarde, proizvajajo učinkovita in varna zdravila vrhunske kakovosti. Visoko kakovost Krkinih zdravil dokazujejo tudi certifikati ustreznosti, patentne zaščite in prestižne nagrade.

Sestava: Zdravilna učinkovina je cetirizinijev diklorid. Ena filmsko obložena tableta vsebuje 10 mg cetirizinijevega diklorida, kar ustreza 8,42 mg cetirizina.

Poreklo: Slovenija

Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.