Septolete z okusom mentola 1 mg, pastile

 

Pakiranje: 30 pastil

Pastile Septolete z okusom mentola vsebujejo antiseptik benzalkonijev klorid, ki uničuje različne vrste bakterij, glivic in virusov v ustni votlini in grlu. Zdravilo je primerno za odrasle in otroke, starejše od 4 let.

 

6,49 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Krka

Prednosti

✓ Antiseptično delovanje.

✓ Primerno za odrasle in otroke.

✓ Okus mentola

Opis

 

Zdravilo Septolete z okusom mentola vsebujeje benzalkonijev klorid, ki deluje antiseptično in učinkuje neposredno na povzročitelje okužb (bakterije, glivice, virusi), preprečuje širjenje okužb in učinkovito lajša težave pri infektivnih in vnetnih obolenjih ust in žrela.

Pastile imajo prijeten okus po mentolu in so primerne tako za odrasle kot otroke, starejše od 4 let.

Zdravilo Septolete z okusom mentola je namenjeno lajšanju simptomov pri:

  • blažjih okužbah v ustni votlini in žrelu.
  • prehladu in gripi: bolečina, suhost, skelenje, draženje žrela.
  • vnetju dlesni in ustne sluznice.
  • pri hripavosti, ki je posledica prehlada, in slabem zadahu.

Odmerjanje in način uporabe:

  • Odrasli in otroci, stajreši od 12 let: Priporočeni odmerek je do 8 pastil na dan. 1 pastilo raztopite v ustih vsake 2 do 3 ure.
  • Otroci, stari od 10 do 12 let: Priporočeni odmerek je do 6 pastil na dan. Otroci raztopijo 1 pastilo v ustih vsake 3 do 4 ure.
  • Otroci, stari od 4 do 10 let: Priporočeni odmerek so do 4 pastile na dan. Otroci raztopijo 1 pastilo v ustih vsake 3 do 4 ure.

Pastil ne jemljite neposredno pred ali med obrokom.

Garancija kakovosti: Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje ključnih procesov sta Krkini strateški usmeritvi. Že od začetka delovanja je bila Krkina strateška usmeritev proizvodnja kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil. Pri proizvodnji uporabljajo najsodobnejše pristope in dobre prakse, ki so se v skladu z razvojem panoge dopolnjevali in izboljševali.
Z lastnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, ki celo presega visoke zahtevane standarde, proizvajajo učinkovita in varna zdravila vrhunske kakovosti. Visoko kakovost Krkinih zdravil dokazujejo tudi certifikati ustreznosti, patentne zaščite in prestižne nagrade.

Sestava: Zdravilna učinkovina je benzalkonijev klorid. Ena pastila vsebuje 1,0 mg benzalkonijevega klorida.

Poreklo: Slovenija

Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.