Herbion trpotčev sirup

 

Pakiranje: 150 ml

Herbion trpotčev sirup je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja pri suhem in dražečem kašlju, ki se pojavi pri obolenjih zgornjih dihal.

 

6,93 z DDV

Prednosti

✓ Blaženje suhega in dražečega kašlja.

✓ Za odrasle in otroke, starejše od 4 let.

✓ Dodan vitamin C.

✓ Zdravilo rastlinskega izvora.

 

Opis

Herbion trpotčev sirup je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki vsebuje ekstrakt zmesi lista ozkolistnega trpotca in cveta gozdnega slezenovca, dodana je tudi askorbinska kislina (vitamin C). Obe zdravilni učinkoviti vsebujeta sluzi, ki ustvarijo tanko oblogo na sluznici zgornjih delov dihalnih poti in jo tako ščitijo pred dražljaji, ki sprožajo kašelj.

Za lažje odmerjanje je zdravilu priložena merilna žlička. Sirup je primeren tako za odrasle kot tudi za otroke, starejše od 4 let.

Zdravilo Herbion trpotčev sirup je namenjeno: 

  • zdravljenju suhega in dražečega kašlja, ki spremlja obolenja zgornjih dihalnih poti.

Odmerjanje in način uporabe:

  • Odrasli in mladostniki, starejši od 14 let: Priporočeni odmerek sta 2 merilni žlički (10 ml) sirupa trikrat do petkrat na dan.
  • Otroci od 7. do 14. leta: Priporočeni odmerek je 1 merilna žlička (5 ml) oziroma 2 merilni žlički (10 ml) sirupa trikrat na dan.
  • Otroci od 4. do 7. leta: Priporočeni odmerek je 1 merilna žlička (5 ml) sirupa trikrat na dan.

Neposredno po uporabi sirupa ne uživajte hrane in pijače, da le-ta ne bi pospešila odstranjevanja zdravila z ustne sluznice in žrela. Ob jemanju zdravila priporočamo pitje večjih količin čaja ali drugih toplih napitkov.

Garancija kakovosti: Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje ključnih procesov sta Krkini strateški usmeritvi. Že od začetka delovanja je bila Krkina strateška usmeritev proizvodnja kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil. Pri proizvodnji uporabljajo najsodobnejše pristope in dobre prakse, ki so se v skladu z razvojem panoge dopolnjevali in izboljševali. Z lastnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, ki celo presega visoke zahtevane standarde, proizvajajo učinkovita in varna zdravila vrhunske kakovosti. Visoko kakovost Krkinih zdravil dokazujejo tudi certifikati ustreznosti, patentne zaščite in prestižne nagrade.

Sestava: Zdravilne učinkovine so tekoči vodni ekstrakt lista ozkolistnega trpotca, tekoči vodni ekstrakt cveta gozdnega slezenovca in vitamin C.

5 ml sirupa (1 merilna žlička) vsebuje:

– 2,5 g tekočega ekstrakta zmesi lista ozkolistnega trpotca (Plantago lanceolata L. s.l., folium) in cveta gozdnega slezenovca (Malva sylvestris L., flos), ki ustreza 0,25 g lista ozkolistnega trpotca in 0,25 g cveta gozdnega slezenovca.
Ekstrakcijsko topilo: voda.
– 65 mg askorbinske kisline (vitamin C) v obliki 73,12 mg natrijevega askorbata.

Poreklo: Slovenija

Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno