A.Vogel Artroforce, filmsko obložene tablete

 

Pakiranje: 60 filmsko obloženih tablet

Artroforce vsebuje suhi ekstrakt korenine vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens D. C. in Harpagophytum zeyheri L. Decne, radix, extractum siccum). Zdravilo ob zaužitju najprej ugodno deluje na črevesje (zmanjšuje napihnjenost in flatulenco), nato pa odlično zavira vnetja v sklepih in mišicah in na ta način lajša kronične, vnetne težave.

 

16,74 z DDV

Prednosti

 

✓ Registrirano zdravilo rastlinskega izvora.

✓ V primerjavi s kemično-sinteznimi protivnetnimi in antirevmatičnimi zdravili, ne povzroča težav v prebavilih.

✓ Medsebojno delovanje zdravila Artroforce z drugimi zdravili ni znano, niti niso znane druge oblike neželenih medsebojnih učinkov.

✓ Ne vsebuje glutena.

✓ Ne vsebuje sladkorja, zato je primerno tudi za sladkorne bolnike.

✓ Zdravilo odlikuje dobro prenašanje in organizmu prijazno delovanje.

Opis

 

Zdravilo Artroforce je prvo protivnetno-protibolečinsko zdravilo v Sloveniji, ki zdravi in lajša težave na dveh popolnoma različnih področjih; bolečine v gibalnem sistemu (sklepi, hrbet) in občutek napihnjenosti v spodnjih prebavilih.

Je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki deluje protivnetno in protibolečinsko, blaži otekline ter izboljša presnovo, ki je pri bolečinah v mišicah in sklepih lahko okrnjena. Uporablja se pri vseh stanjih, ki jih spremljajo ponavljajoče ali kronične, dalj časa trajajoče bolečine in vnetja v sklepih in mišicah. Zdravilo ne bo vsakomur ali vedno v celoti odpravilo sklepne bolečine. Vsekakor pa bo bolečin manj in pojavljale se bodo redkeje. Pri jemanju moramo biti vztrajni. Pri akutnih vnetjih, oteklinah in bolečinah priporočamo zunanjo uporabo zdravila iz gorskih arnik, Atrogel. Lahko ga uporabljate sočasno z zdravilom Artroforce, predvsem v začetnem obdobju jemanja Artroforce-a ali pa v obdobjih močnejših bolečin.

Zdravilo z vsebovanimi grenčinami deluje tudi kot pomoč prebavnim sokovom iz trebušne slinavke. Organizem posledično bolje izkoristi vsrkana hranila iz hrane, zato ne prihaja do „gnitja“ in posledične tvorbe plinov. Artroforce tako sočasno deluje tudi na težave v spodnjih prebavilih kot so napihnjenost in vetrovi. Ugodno delovanje zdravila na črevesno floro lahko dodatno okrepite s sočasnim uživanjem koncentrirane fermentirane sirotke Molkosan.

Odmerjanje: Pri bolečinah v gibalnem sistemu se zdravilo Artroforce jemlje 2 krat dnevno po 1 tableto, izjemoma 2 krat dnevno po 2 tableti, če so bolečine v zagonu, prebijajoče. Pri povečanem odmerku vztrajamo le toliko časa, dokler niso bolečine milejše in nato nadaljujemo z običajnim odmerkom 2 krat dnevno po 1 tableto. Ker polni učinek zdravila nastopi po približno 2-4 tednih redne uporabe, vam svetujemo, da z jemanjem vztrajate. Tudi dolgotrajna uporaba zdravila Artroforce je varna.Če zdravilo jemljete zgolj kot pomoč pri prebavnih težavah, zadostuje jemanje 2 krat dnevno po 1 tableto. Učinek na napihnjenost in napenjanje je zaznaven zelo hitro.

Način uporabe: Zdravilo je namenjeno za peroralno uporabo. Vzemite ga z nekaj vode. Zdravilo lahko jemljete neodvisno od obrokov hrane.

Sestava: Ena tableta vsebuje 480mg suhega ekstrakta korenine vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens D. C. in/ali Harpagophytum zeyheri L. Decne, radix, extractum siccum). Ekstrakcijsko topilo je 60 odstotni (V/V) etanol. Druge sestavine zdravila (pomožne snovi) so: v jedru tablete laktoza monohidrat, koruzni škrob, mikrokristalna celuloza, koloidni brezvodni silicijev dioksid in magnezijev stearat; v filmski oblogi tablete smukec, titanov dioksid, makrogol in hipromeloza.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorila: Zdravilo vsebuje laktozo. Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 4 tednih, se posvetujte s svojim zdravnikom.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez sladkorja

Morda vam bo prav tako všeč…