Aurum metallicum (Aurum), homeopatska zdravila

12,6519,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Kronične težave (depresija, težave s srcem, artritis, močni glavoboli). Povečana prostata. Zadah. Zobobol. Vnetje sinusov. Nespečnost.

Ključni simptomi: Zdrava oseba sije kot sonce. Odgovorna in delovna oseba. Častihlepen. Stremljenje za popolnostjo in bliščem. V stanju neravnovesja se pojavi žalost in brezup. Samotar. Počasno razmišljanje. Ponavljanje vprašanj. Ne prenaša ugovarjanja, poraza ali kritike. Hudi izbruhi jeze. Preobčutljivost na hrup in svetlobo. Nespečnost se pojavi zaradi kardiovaskularnih težav (srčno popuščanje, hipertenzija, palpitacije, arterioskleroza). Močni glavoboli, zlasti ponoči. Strašljive sanje. Dvojni vid. Stalno tiščanje na vodo in bolečine med uriniranjem pri povečani prostati.

Izboljšanje: Poleti. Svež zrak. Mrzli obkladki.

Poslabšanje: Mrzlo vlažno vreme. Ponoči.

Primerjalna homeopatska zdravila: Arsenicum album. Hepar. Mercurius. Nitricum acidum.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Zdravilo se predpisuje večinoma pri kroničnih in resnejših stanjih, ki jih mora zdraviti zdravnik homeopat, ker taka stanja zahtevajo celostno obravnavo.
Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C10, C15, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…