Barium carbonicum (Baryta carbonica), homeopatske kroglice

12,2518,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Pogosti prehladi. Kašelj. Vnetje žrela in mandljev. Okrevanje po kapi. Težave s prostato. Krvaveče dlesni. Prhljaj. Kolcanje.

Ključni simptomi: Otrok, ki fizično in psihično zaostaja v rasti in razvoju (npr. Downov sindrom). Sramežljiv. Otrok se pred tujci skriva za mamo. Močno domotožje. Diha skozi usta, ker ima pogosto zamašen nos. Zlahka se prehladi. Kronično povečane bezgavke oz. mandlji. Starejši trpijo za kardiovaskularnimi (arterijska hipertenzija, arterioskleroza) in nevrološkimi boleznimi (demenca, vrtoglavica). Počasno razumevanje. Pravimo, da mu gre na otročje. Težko sprejemajo odločitve, ker nimajo lastne volje. Zelo šibki. Sedijo ali ležijo ali se vsaj naslanjajo. Zelo občutljivi na mraz. Pogoste infekcije dihalnih poti. Otečene in trde bezgavke (infekcijska mononukleoza). Obilno potenje nog. Mrzle roke in noge. Mastna koža na obrazu. Težave s kožo (ekcemi na glavi in za ušesi, akne, bradavice, prhljaj). Govorjenje v spanju. Povečana prostata z impotenco in zmanjšanim libidom.

Izboljšanje: Sprehod na svežem zraku. Požiranje tekočin. Hladna hrana. Samota.

Poslabšanje:  Umivanje. Ležanje na boleči strani. Hladno vreme.

Primerjalna homeopatska zdravila: Dulcamara. Silicea.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Zdravilo se predpisuje večinoma pri kroničnih in resnejših stanjih, ki jih mora zdraviti zdravnik homeopat, ker taka stanja zahtevajo celostno obravnavo.
Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C10, C15, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…