Chelidonium majus, homeopatske kroglice

12,2515,95 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Bolezni jeter zaradi alkohola, zdravil ali infekcije.

Ključni simptomi: Vzrok za težave z jetri: jeza, zamera ali grenkoba. Potrtost. Zaspanost. Utrujenost. Glavobol na desni strani in se širi v vrat do ramen. Občutek težke glave. Koža (okoli nosu in lic), beločnica in jezik so rumenkasti. Koža je srbeča. Na jeziku so sledi zob. Grenak okus. Slina je grenka, prav tako tudi hrana in pijača. Povečana jetra. Občutljivost na dotik v predelu jeter. Krčevite bolečina pod desnim rebrnim lokom se širi do lopatice in navzdol do popka. Slabost, bruhanje in bolečina v želodcu, ki trenutno mine po topli hrani in pijači. Bolečina iz želodca se širi v hrbtenico do desne rame. Blato je obilno in svetlo rumenkasto z veliko sluzi. Lahko pa se pojavi tudi zaprtje. Urin je temno rumen ali rjav. Konice prstov so ledene. Težave so pogosteje na desni.

Izboljšanje: Vroča hrana in pijača.

Poslabšanje: Gibanje. Sprememba vremena. Ob  4., 14. ali 16. uri.

Primerjalna homeopatska zdravila: Bryonia. China. Lycopodium.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…