Delphinium staphisagria (Staphisagria), homeopatske kroglice

7,9018,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Vreznine (nož, steklo) in vbodne rane (igla). Po operaciji zlasti na spolovilu (fimoza, sterilizacija, zarezanje presredka pri porodu). Preprečevanje brazgotinjenja po operaciji. Ječmen. Vnetje mehurja po spolnem odnosu. Po splavu. Po kateterizaciji. Nespečnost. Žalost. Piki komarjev (tudi preventivno) in drugih insektov, ki močno srbijo.

Ključni simptomi: Žalost, razočaranje, ponižanje in jeza, ki se jih ne izrazi navzven, pač pa se zato razvijejo fizični znaki (seneni nahod, težave z želodcem). Na videz so mirni in ljubki. Navznoter jih trese od besa. Samotar. Ker premišljuje o preteklih dogodkih, je vznemirjen. Veliko premišljuje o tem, kaj si drugi mislijo o njem. Napetost in utrujenost. Nesamozavesten. Popoldne zaspan, vzdihuje in se preteguje. Moraste sanje. Bolečine so zbadajoče in neznosne. Celo telo boli. Ječmeni se ponavljajo ali se pojavljajo v skupinah. Robovi oči so srbeči. Med uriniranjem se pojavijo bolečine in pekoč občutek. Mesto pika je sprva rdeče in otečeno, kasneje pa modrikasto. Preventivno za ljudi, ki slabo prenašajo pike in se čutijo napade in so zato razdraženi. Brazgotine bolijo.

Izboljšanje: Po zajtrku. Toplota. Večerni počitek.

Poslabšanje: Dotik. Hladne pijače. Zatiranje čustev. Kajenje.

Primerjalna homeopatska zdravila: Calendula. Cantharis. Colocynthis. Hypericum. Ignatia. Nux vomica.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…