Natrium phosphoricum, homeopatske kroglice

12,6515,95 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Vnetje vaginalne sluznice. Putika. Prebavne težave (refluks, napihnjenost). Kolike.

Ključni simptomi: Strahovi. Prividi (pohištvo kot neka oseba) in prisluhi (koraki v sosednji sobi), ki prebudijo osebo. Ravnodušen tudi do svoje družine. Dolgo časa lahko samo tiho sedi. Zlahka se zlaže. Šibke mišice. Želja po ležanju. Zelo občutljiv na hrup. Težave nastanejo zaradi porušenega kislinsko-baznega ravnovesja zaradi presežka mlečne kisline. Le-ta nastane zaradi uživanja velike količine sladkorjev. Kiselkast okus v ustih. Kislo bruhanje. Bolečina v želodcu se pojavi dve uri po jedi. Dojenček bruha sesirjeno mleko. Kislo spahovanje. Na korenu jezika nastane rumena, kremasta obloga. Med hranjenjem pljuva koščke hrane. Vnetje žrela spremlja občutek cmoka. Obilno izločanje ušesnega masla. Kremast in kiselkast vaginalni izcedek. Odpor do kopanja. Srbeča koža še zlasti na gležnjih.

Izboljšanje: Mraz.

Poslabšanje: Sladkor. Mleko. Kisla in mastna hrana. Zjutraj, zvečer in ponoči po polnoči. Pred in po menstruaciji. Ležanje na levi strani.

Primerjalna homeopatska zdravila: Hepar. Sulphur. Lycopodium.

Garancija kakovosti:
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…