Podophyllum peltatum (Podofilum), homeopatske kroglice

12,2515,95 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Akutna driska zlasti poleti zaradi kislega sadja ali pitja tople vode ali pri dojenčkih ob izraščanju zob. Zastrupitev s hrano.

Ključni simptomi: Vročekrvni ljudje. Misli, da bo umrl. Nenadna potreba po odvajanju lahko tudi med spanjem. Nehoteno odvajanje blata. Pred odvajanjem se v trebuhu sliši pretakanje in klokotanje. Močni vetrovih. Obilno, vodeno blato močno neprijetnega vonja. Rumenkasto ali zelenkasto. Včasih spremljajo drisko močne bolečine in krči, ki po odvajanju izzvenijo. Driska se lahko pojavlja periodično. Driska se lahko izmenjuje z zaprtjem ali glavobolom. Vroča glava. Izčrpanost in utrujenost po odvajanju je tako huda, da lahko omedli. V trebuhu se pojavi občutek praznine. Krči v nogah zlasti stegnih. Občutek, da bodo iz medenice izpadli vsi organi. Bolečina v predelu jeter, ki popusti ob masiranju. Mrzlo vodo pije v velikih požirkih.

Izboljšanje: Tople obloge. Topla postelja. Ležanje na trebuhu. Skrčene noge na trebuhu. Zvečer.

Poslabšanje: Pitje vode. Po jedi. Vroče vreme. Okoli 4 ure zjutraj.

Primerjalna homeopatska zdravila: Aloe. Sulfur. Veratrum album.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…