Psychotria ipecacuanha (Ipecacuanha), homeopatske kroglice

7,9019,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Slabost. Driska zaradi mastne hrane, sladoleda in nezrelega sadja. Trebušna gripa. Vlažen globok, dušeč kašelj (oslovski kašelj, bronhitis, astma). Krvavitve s slabostjo.

Ključni simptomi: Razdražljiva, muhasta oseba, ki se ji težko ugodi. Zmrzljiv. Neprestano in močno kašljanje. Težko izkašljuje velike količine spenjene sluzi, lahko tudi pomešane s krvjo. V prsih se sliši hropenje te sluzi. Kašelj spremlja slabost in bruhanje, ki težave ne olajša. Ob napadu kašlja v obraz pomodri. Stalna in močna slabost, ki jo lahko spremlja bruhanje. Vendar bruhanje ne olajša stanja. Jutranja slabost v času nosečnosti. Slabost zaradi prenajedanja s težko hrano. Slabost lahko spremlja tudi druge težave (glavobol, krvavitev, porodne bolečine). Močno slinjenje. Neobložen jezik. Zaspanost po bruhanju. Vetrovi. Krči okoli popka. Tekoče, zelenkasto blato. Nobenega apetita in žeje. Ne prenaša mesa, sladoleda, sadja, solate.

Izboljšanje: Na svežem zraku. Mirovanje. Hladna pijača.

Poslabšanje: Topel, zadušljiv zrak. Jesen (topli dnevi in mrzle noči). Vonj po hrani. Ponoči. Ležanje.

Primerjalna homeopatska zdravila: Drosera. Hepar sulphuris.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…