Zincum metalicum, homeopatske kroglice

12,6515,95 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Sindrom nemirnih nog. Krčne žile. Bolečine v križu. Ozebline. Kolike. Glavobol. Migrene. PMS. Urinska inkontinenca. Vrtoglavica. Hoja v spanju.

Ključni simptomi: Oseba je psihično in fizično na tleh. Pojavlja se nemir (preobčutljivost, nezadovoljstvo, stalno pritoževanje, nespečnost) in živčnost. Nevrološki znaki so pogosto posledica zatiranja izločanja (potenje, menstruacija, kožni izpuščaji zaradi zdravljenja s kortikosteroidi) in izražanja čustev ali občutkov krivde. Oseba verjame, da je v življenju naredila nekaj slabega. Strah pred kaznijo jo stalno preganja in temu želi pobegniti. Občutek notranje napetosti. Hudi napadi besa. Ne prenese nobenega hrupa (zlasti glasov). Otrok ponavlja vse, kar se mu reče. Razpoloženje niha od depresije do navdušenja. Pogosto je potrebno vprašanje ponavljati, da ga razume in potem nanj odgovori. Počasen govor. Motnje spomina. Vrtoglavica se začne z ostro bolečino na korenu nosu, temu sledi slabost, drgetajoče roke in močan glavobol. Občutek, da bo glava padla na levo. Močan glavobol popoldne zaradi učenja ali pomanjkanja spanca spremljamo motnje vida in utrujenost. Glavobol zaradi požirka vina se poslabša na svežem zraku ali ob umivanju s mrzlo vodo. Blede ustnice in bled obraz. Rdeča vneta veznica in veke, ki srbijo. Počasno boleče izraščanje zob. Otrok tišči glavo v blazino. Volčja lakota ob 11. uri. Hrano si maši v usta tako hitro, da je nima čas prežvečiti. Po obroku se pojavi napihnjenost in krči. Zaprtje ali diareja (zelenkasto vodeno blato) zlasti pri otrocih. Uhajanje urina med hojo, kašljanjem ali kihanjem. Urinira lažje sede. Pekoča bolečina vzdolž hrbta. Zavračanje dotika. Okornost v križu. Boleč vrat zaradi upognjene drže npr. med pisanjem. Konstantna potreba po gibanju nog zvečer v postelji, ki preprečuje spanje. Oseba ima občutek, da po njej lezejo mravlje. Enako se dogaja ob dolgotrajnem sedenju. Obilno znojenje nog.  Po nogi velike krčne žile. Srbeča koža na stegnih in pod koleni. Ragade v ustnih kotičkih.

Izboljšanje: Z izločanjem (driska, menstruacija, izpuščaj, uriniranje). Med jedjo.

Poslabšanje: Mraz. Fizična ali psihičen napor. Vino. Dotik. Hrup. Med 15.- 17. uro.

Primerjalna homeopatska zdravila: Hamamelis. Ignatia. Lachesis.Pulsatilla.

Garancija kakovosti:
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C10, C15, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…